Angliában élni (beszélgetés)
Húúú, igen otton vagy pastry ügyben. :)))
Azt hiszem, addig míg fogyózok csak a rétestésztát próbálom ki, aztán jöhet a vajas is.
Húúúú... Köszi!
Ezek közül a Warwick Castle -ben jártunk, de ott 2x is. Annyira tetszett.
Mi is Cambridgeshire-ban élünk. Néhány környékbeli hely, ami nagyon tetszett (Google-ban rá tudsz keresni bármelyikre):
- The Lodge, RSPB Natural Reserve
- Anglesey Abbey (nem Anglesey-ben van és nem abbey :-)
- Ely Cathedral
- Duxford Air and Imperial War Museum
- Gaydon Heritage Car Museum
- Warwick Castle
- Cambridge University Botanical Garden
Természetesen a zárt múzeumokon kívül az összes többit késő tavasztól kora őszig érdemes látogatni, akkor szépek.
Sziasztok!
Bekapcsolodnek a forumotokba, ha lehet, mert sajna a Cipruson eloknek nincs meg sajat forumuk ;-)
Kulonben en is jartam mar tobbszor is Angliaban, Bristol es kornyeken, es persze Londonban. Eneklni mentunk... Nekem csupa jo emlekem van ezekrol a latogatasokrol... :-)
Igen, mondhatnánk azt is, hogy milyen kitartóak, eltántoríthatatlanok, de szerintem csak szimplán hülyék.
Melyik vidámparkban voltatok? Alton Tower?
Rájöttem, hogy az angolokat nem befolyásolja tevékenységükben az időjárás. Amit előre elterveztek azt meg is csinálják függetlenül attól, hogy szakad az eső. Hétvégén elmentünk egy élmény parkba. Esett (szakadt) az eső de mivel 2 órát autókáztunk oda, gondoltuk bemegyünk. Az emberek tömött sorokban várták, hogy sorra jussanak egyes "futamokhoz". Fiatalok, öregek, gyerekek vidáman beszélgetve, fényképezkedve élvezték a park örömeit.
Voltak olyan helyek ahol csurom vizes lettél amíg a csónak lecsúszott (zuhant). De az angolok gondoltak erre is: szárító szoba - meleg levegőt fújnak rád is pillanatok alatt megszáradsz.
Jó élmény volt de száraz időben jobb lett volna... Hiába még szoknom kell az éghajlatot.
Szia!
Keress meg privin és elküldöm az arvatrans pontos elérhetőségét ami angliából haza vagy itthonról angliába szállít. 25 fontért háztól házig viszi a csomagot. Az alap csomag 25 kg 25 fontért.
Mi se nézünk TV-t, mivel eleve már el is adtuk a TV-nket, mert ki a fene akar adót fizetni utána? Még a végén bütnit kellett volna fizetni, h volt TV-nk. :)
Van internetünk, így leszedünk rengeteg filmet, van bőven mit nézni akár magyarul, akár angolul.