Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Andi rumos-diós golyója recept

Andi rumos-diós golyója recept

Elkészítési idő 45 perc

Az Andi rumos-diós golyója hozzávalói:
30 dkg darált háztartási keksz
20 dkg darált dió+ 15 dkg a hempergetéshez
10 dkg ráma margarin
1 dl forró tej
15 dkg porcukor
2 csomag vaniliás cukor
Ízlés szerint rum


Az Andi rumos-diós golyója elkészítési módja:
A HOZZÁVALÓKAT JÓL ÖSSZEGYÚRJUK,AZTÁN 30 PERCIG PIHENTETJÜK.MAJD KIS GOLYÓKAT FORMÁLUNK ÉS A DIÓ DARÁBA MEGHEMPERGETJÜK ÉS TÁLCÁRA EGYSOROSAN RAKJUK.HIDEG HELYEN TÁROLJUK.

TÖBB NAPIG ELÁLL.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az andi rumos-diós golyója elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook