Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ananászos sonkás karaj recept

Ananászos sonkás karaj recept

Az Ananászos sonkás karaj hozzávalói:
70 dkg sertéskaraj,
10 dkg sonka,
1 doboz, karika konzerv ananász,
só,
bors,
oregano,
70 dkg burgonya,
olaj


Az Ananászos sonkás karaj elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük, hosszában kettévágjuk, és egy tepsire tesszük. Lehet több felé is vágni, lényeg h ne boruljon fel :) A serpenyőben olajat hevítünk, a kiklopfolt karajt sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát félig megsütjük. A húsokat a burgonyákra tesszük. A sonkát és az ananászt a karajokra helyezzük, megszórjuk oreganóval, majd sütőben, 150 ºC-on 25 perc alatt összesütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az ananászos sonkás karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook