Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Ananászkosár recept

Ananászkosár recept

Az Ananászkosár hozzávalói:
2 kisebb ananász
15 dkg rizs
10 dkg tonhalkonzerv
10 dkg főtt borsó
2 keményre főzött tojás
1 piros kaliforniai paprika
2 evőkanál konzervkukorica
1 citrom
olívaolaj
só, bors


Az Ananászkosár elkészítési módja:
A rizst megfőzöm, lehűtöm. A paprikát kicsumázom, apró kockákra vágom. Az ananászt a levelével együtt félbevágom, eltávolítom a torzsáját, kivágom és felkockázom a húsát.
A rizshez forgatom a borsót, a kukoricát, a paprikát, a cikkekre vágott tojásokat, az ananászt, a lecsepegtetett, kockákra vágott halat. Meglocsolom 6 evőkanál olajjal, a citrom levével, sóval, borssal fűszerezem.
Púpozva beletöltöm az ananászokba, s már tálalható is.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , aug. 10. 17:10

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook