Amit tilos a jósnak megjósolnia (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amit tilos a jósnak megjósolnia
En meg sosem jartam josnal, csupan erdekelt a velemenyed, merthogy hozzaertonek tartod magad.
Ha szemelyes sertesnek vetted a kerdesem, bocsanat, a kepessegekhez alazat is szuksegeltetik.
Szerintem is lehet érezni, hogy ki hazudik.
És te mióta érzed és miből, hogy más vagy? Megérzel dolgokat?
még nem jártam 1-.nél se mivel ez bennem van gyárilag ergó minek...
Egyébként azt megfelelő érzékenységgel lehet érezni hazudik e.
Bizonyara vannak olyan korulmenyek, melyek nem kedveznek a koncentracionak, elmelyulesnek.
Nem allitom, hogy nem letezik olyan, hogy jostehetseg, csak abban a formaban nem, hogy penzcsorgsere e kepesseg mukodni kezd.
De azért ez barátnőm is elment a jósnőhöz, ő már szkeptikus volt, kapott is egy csomó "hülyeséget.". Pl. van két gyereked -de nincs -akkor lesz:)
Nálam azért több minden bejött, de a lényeg - hangsúlyozom -nem.
Az emberek többsége semmi ilyenbe nem hisz csak van a saját maga kis világába. (ezt nem pszihológiai értelembe értem hanem a föld bolygóra )
Az állitásoddal amúgy nem értek 1-et.
Az emberek nagy resze ezt nem tudja megallapitani, vajon melyikhez ment el.
Meg jostehetseg sem kell ahhoz, ha belenezel egy masik ember arcaba es vegignezel rajta, megnezed a kezet stb. hogy ne tudj neki olyan mondani, ami valoszinuleg be fog az eleteben kovetkezni es ami a multjaban megtortent.
Talán a te ellenállásod is kellett hozzá érzem benned.
Most őszintén nem csak azér mentél hogy na majd megnézem mi jön be abból amit mond ?
Érdemesnek érdemes mer támpontot ad sőt nagyon sokaknál be is jön ami mondva van .
De ezér van az is hogy mindenféle filmes stábok brahiból jóshoz mennek aztán verik a mellüket hogy ez biza nem jött be.
Na, hát akkor ezért nem érdemes jósoltatni, mondhat bármit, ha én más "kazettát teszek be".
Egyébként akkor segített a "talpraállásban", de mondom, még egyszer nem mennék.
További ajánlott fórumok:
- Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!)
- Csak az én fórumom! Belépni tilos!
- Titokban, tilosban
- SBD étrend: Mit tilos és mit szabad az első fázisban
- Vajon a macskák képesek megjósolni a korai terhességet?
- Londonba utazok repülővel nemsokára. Tényleg minden folyékony dolgot tilos kivinni? Hajápoló, parfüm, amit sajnálok.