Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Amit terhesen kívántál, sokat ettél, később a gyermeked szerette? fórum

Amit terhesen kívántál, sokat ettél, később a gyermeked szerette? (beszélgetés)

jan. 17. 18:12

Paradicsomlevet ittam literszám, és ecetes uborkát ettem.

Egyiket sem láttam még, hogy vett volna.

27. l.luiselotte (válaszként erre: 26. - L.luiselotte)
jan. 17. 18:08

És ami pozitiv: terhességem alatt Pestre jártam tanfolyamra és napi 3-4 hamburgert megettem. / 90-b en ez még ujdonság volt / ez az, amit mindkettem imádunk és a hozzá hasonló egészségtelen mekis, burgeres cuccokat

Az apja sokszor felvitt, ő utálta ezeket a kajákat .

jan. 17. 18:02

Nem, mintha nem is lennénk rokonok-

Én a pacalt, a gyümölcsöket, mákos gubát szerettem terhesség előtt, alatt és utána - jelenleg - is.

A tojástól viszont mindig hánytam.

Fiam ezek körül csak a tojást szereti és sok mindent , amire rá sem birok nézni.

jan. 17. 13:34
Nem figyeltem fel ilyesmire egyik gyereknél sem.
jan. 17. 06:15
meggy es narancs
jan. 17. 01:42
nem
jan. 16. 21:24
Paradicsom. Bármennyit bármikor. Lányom is imádja
jan. 16. 19:10

Kérdeztem a mamát, hogy hogyan volt velem. Nyár közepén születtem. A mama evett mindent ami jött, ami csak termett a kertben.

Gyermekkoromban én is ettem mindent. Meggy, szeder, köszméte, cseresznye, barack, szőlő, körte, alma, ami csak termett a kertben. Nem voltam válogatós, de húsimádó voltam már akkor is.

20. Karmol (válaszként erre: 17. - A Nyuci)
jan. 16. 17:34
Akkor majd törölnek.
19. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 17:32
Én ki nem allhattam a köményt meg a baberlevlet, a zellert, és a petreezselet sem. Es most mindegyiket szeretem.
18. fincsi5 (válaszként erre: 8. - Jooeva)
jan. 16. 17:30
Na ilyet sem hallottam még!:)))
17. A Nyuci (válaszként erre: 14. - Karmol)
Muszáj volt kétszer is beírnod.
16. A Nyuci (válaszként erre: 2. - Karmol)
Szerintem akkor nem tartozik a kérdéshez, amit a terhességeid alatt éreztél, mivel nem lehetett belőlük gyerek, aki vagy szerette vagy nem szerette az adott ételt.
15. A Nyuci (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 17:27
Nem. Állandóan csípőst ettem, de nem szereti.
14. Karmol
jan. 16. 17:26
Én kihanyhanytam a belem minden szagtol. Minden szag lett. Rafogtam arra, hogy másnapos vagyok. Annyira rossz volt! A kolléganőm évek óta akart gyereket. Én meg vártam, hogy élvetessem.
13. Anyagi
jan. 16. 17:24
Igen!
jan. 16. 17:24
Anyukám állítólag napi 1 kiló epret evett (nem végig, csak amikor szezonja volt :D), nekem a legkedvencebb ételem a világon az eper. És a csoki, de az magamtól, mert anyu nem nagyon evett.
11. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 17:22

Mentatea, állandóan azt ittam, a gyerek imádja. Látni kellett a pincérek arcát mikor jöttek rendelést felvenni és a gyerek a mentateát követelte bármilyen üdítő helyett. Filteres mindig volt nálam, ne legyen botrány ha épp nincs az étteremben.

A vaníliás dolgoktól terhesen felfordult a gyomrom, én azóta újra tudom enni, de a gyerek nem szereti a vaníliát 🤷‍♀️

10. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 17:17

Anyukám velem nagyon sok Islert evett.

A hideg kiráz ,ha csak rá gondolok.

Pedig imádom az édességet ,süteményt(kivéve az Islert)

jan. 16. 17:14

Én hotdogért (óriáskifli ketté vágva, kifúrva, mustár, benne a főtt virsli) elmentem Pest másik felébe. Nem ettek sokat, a fiam is szereti a főtt virslit;)

És amit akkor utáltam meg az a gulyásleves. Már az illatától is hánynom kellett, és ez meg is maradt. 37 éve nem eszem meg a gulyáslevest.

8. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 17:09

Anyukám velem rántást evett :-))

Főzött, készítette a rántást, aztán mire odaért, hogy az ételbe tegye, elfogyott...volt, csak úgy csinált rántást..

Nem szeretem a rántást.

Első gyerekemnél nagyon falánk voltam, imádtam a hamburgert, pizzát, chipset....híztam is 22kg-ot a terhességem alatt. Szereti is a gyerekem ezeket.

Második terhességnél a görög salátáért voltam oda, sok gyümölcs és zöldség.

A szaglásom nekem is nagyon jó lett és persze mindentől is hányingerem volt, nemcsak az első harmadban, hanem végig....

jan. 16. 17:00
Nem. A sóskaszószért, sütőtökért rajongtam, pont mint most is. A gyerekem az illatát se bírja egyiknek sem.
6. Violet18 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 16:55
Miért lenne poén? Tényeket közölt. Szíve joga azt tenni a testével amit akar....
5. Karmol (válaszként erre: 4. - Karmol)
jan. 16. 16:17
Soha nem viccelnek ilyesmivel.
4. Karmol (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 16:16
Tényleg így volt. És nagyon nehéz.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Karmol)
jan. 16. 16:08
... kemény vagy. Remélem "poénnak" szántad.
2. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 15:56
Én utaltam a kávét, minden édeset zabáltam, a szaglasom atment egy vadaszkopoehoz. Mindkettőt elvetettem.
jan. 16. 15:52

Mi volt az?

Rengeteg mandarint megettem terhesen, a gyerkőc is szereti.

De tuti vannak olyanok, akik egész fura dolgokat kívántak, ettek...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook