Amit még soha nem főztél (beszélgetős fórum)
Tojáspörkölt
Pörkölt alap (hagyma pirospaprika bors)
gulyáskrém
vegeta
sűrű szaftot készíteni
ha kész 10 kemény tojást(a tojásokat hosszant 4 felé vágva) beletenni a szaftba
finoman összekeverni és kész
Halászlét még én sem főztem. Pedig évek óta készülődöm rá. Csak nem vagyok biztos benne, hogy nem nekem kell megennem az egészet. És lévén, végülis, leves, lehet én sem eszem meg.
Vadast viszont gyakran készítek. Jó kaja az! Habár elég nagy munka, három napig van mit enni.
:)
Tényleg így van, na... Én például egy hónapban egyszer eszem levest. De ha jól meggondolom, még ritkábban. Ezzel szemben a férjemnek is, a lányomnak is kell a leves. A baj csak ott van, hogy nem egyforma az gusztusuk. A páromnak a nehéz, magyaros levesek jönnek be (bableves csülökkel, lucskos káposzta, gulyásleves, stb.). A lányom a könnyű krémleveseket, gyümölcsleveseket szereti. Ezért mindig kétfajtát főzök, amit én meg sem kóstolok. Az egyetlen közös tényező a húsleves. Nekik. Én azt sem szeretem.
Valahol bizonyára megkostóltátok, azért tudod hogy nem szeretitek. Na az is még elfogy nálunk, sült oldalassal finom. Ezt se eszik a fiatalok.
Húsos káposzta és paradicsomos rántással.
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit soha nem adnál fel senkiért, semmiért?
- Mi az amit soha nem vennél fel?
- Mi az a mondat, amit SOHA nem akarsz hallani egy férfitól?
- Hat dolog, amit sohasem mondanak el a fogyókúrákról (pedig nem ártana tudnunk...)
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Melyik volt az a legkülönlegesebb étel amit valaha főztél/sütöttél?(és ehető is volt):)