Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
:-))) Vannak nők, akik szeretik a tipikus NŐI dolgokat, értsd ruhák, cipők. Sőt, képzeld, még szeretnek is róla beszélni. Ilyen vagyok én is, nem tagadom. Itt a hoxán legalább megismerhetsz különböző nőtípusokat is, ha már az életben nem megy. :)
Egocentrikus macáknál ettől nem kell tartani...
:-))
Akkor ezen a portálon biztos annyi magának való ember van, ugye sanyika?
hagyd Andi! Ha nem szólsz hozzá, lekopik egy időre, aztán ha unatkozik, ismét megjelenik és beszól valamit. Ez az élet körforgása. Mi vagyunk a buták, hogy reagálunk rá. Nem kellene. Egyszer majdcsak eljutunk egy olyan türemli szintre, ahol már a szemünk sem rebben, ha a hozzászólásait olvassuk.
Addig is szuszáááá. :)
Magad, Uram, ha szolgád nincsen!
Habár bizonyos szempontból érthető: ha nincs senki más, aki rajong az emberért, akkor tegye meg saját maga :-)))))
Ha rajonganék is valamiért, az sem lenne annyira szánalmas, mint ha nárcisztikusan magamért rajonganék, fotózgatnám magam különböző poziciókban, ruhákról és cipőkről áradoznék. A fetisizmus se nagy dicsőség.
Ez a legnagyobb büszkesége, biztos a suliban is ezzel hódítja a csajócákat, már ha közelébe megy valaki egy ilyen debil embernek!
Hülye vagyok én? jóhogy nem kitálalok a pasi ügyeimről egy ilyen b*romnak! :PPP
Még csak vicces sem lenne, elhiheted!
mint ahogy te is. Ráadásul férfi, aki a női portálokért rajong. :)
Tele a padlás rajongóval? :-)
Megnéznék néhányat. Csak a vicc kedvéért.
:-D
Komolyan magamba kellene néznem, ha azon venném észre magam, hogy érdekel a véleményed. Rajongás, utálat? Ostobaság; csak virtuális személyek vagytok.
Rajongó? Azokkal tele a padlás, még akkor is, ha így nézek ki! Szóval nem fogok összetörni, ha nem táplál irántam szerelmet:D
nem, azért ennyire nem spórolok. :-)
Tesco-s fogkefe? jajjjj. :)
Remélem mindenből tesco-sat vettél :D Úgy jobban kijöttél volna! Múltkor röhögtünk a tesco-s fogkefén Petivel, anyááám, nagyon durva lehet, 80 ft/2 db:D
a kajajegyet vásároltuk le, hasznos dolgokat vettünk, felvágottakat, fogkefe, fogkrém, tusfürdő, öblítő, gyümölcsök, tej stb. Semmi luxus cucc. :)
drága Sanya, az, hogy nekem mi a véleményem, téged ne nagyon érdekeljen, mert én is leszarom a tiédet. :) Viszont nem tudom eldönteni, hogy titkon rajongsz kiscsillagért, vagy szívből utálod, mert valahogy mindig képes vagy őt megtalálni, megbántani. Világosíts fel! :-O
Persze, megyek! Hatra ma sem érek oda úgy látom:S
Mit vásárolgattatok? Nekünk is menni kellene, de későn már nincs kedvem, majd hétvégén..
:-) Miről beszélt, ő az Arnold Swarzi. :)
ha én gúnyolodtam, akkor ő is, ha ő nem, akkor én sem. Ezt talán még te is felfogod, nem?
:-))))))
Látom itt van humor herold is! :PPP
Ha száz kiló lennék sem lenne joga gúnyolódni, egyáltalán nem kell ezen viccelődni sem! Na mindegy, szegénységi bizonyítványa ez annak, aki arc nélkül dobálózik, a fej nélküli lovas hehehe :PP
oh, én már a Tesco-t is megjártam Misuval. :-)
4-kor léptem a munkahelyről.
Mész ma edzeni?
Villers hozzászólása ez volt: :-0
Az enyém is ez volt:
További ajánlott fórumok: