Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... fórum

Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...

2008. jún. 3. 20:32
Én is megyek jövő szombaton ballagásra a fővárosba:D A kereszttestvérem ballag!
2008. jún. 3. 20:31
:D
2008. jún. 3. 19:19
andi, miért nem mondtad, hogy tudod te, hogy kell bánni a váltóval, csak az nem kocsialkatrész. :-)
2008. jún. 3. 19:18
lilura, képzeld, én is jövő héten megyek ballagásra, kettőre is, az egyik pénteken lesz, a másik szombat délelőtt. Én is ruciban megyek majd, a másikra meg miniszoknyában, magassarkúban meg valami nyári top-ban. :-)
2428. f8f0db2429 (válaszként erre: 2425. - 1e8f358d6a)
2008. jún. 3. 19:17
Én tudnék mesélni! Ötvenes kigyúrt állat volt az oktatóm. Egy barátnőmmel vezettünk, mindig hármasban voltunk. Volt hogy megfogta a kezünket és rátette a váltóra, hogy nézzétek ilyen finoman kell bánni vele:DDDDDDDDD
2008. jún. 3. 19:16
oké, andi, akkor legközelebb kipróbálom a tejszínes pudingot.
Nem hiszem el! Mindent csináltam, ágyneműt húztam, takarítottam stb. A kocsiig még el sem jutottam. Utálom ha koszos!!!!!
Na, lilura, akkor majd számolj be a tapasztalataidról jogsi ügyben, én úgyis csak júliusban kezdek. Bár elméletileg már tudok vezetni, a párom már hónapok óta tanítgat engem hétvégén, ami egy kicsit nehezen menne, mert ugye azt csak forgalomban lehet gyakorolni, az a két kocsi közé való beparkolás. :-)
2424. binnyem (válaszként erre: 2423. - Lilura)
2008. jún. 3. 18:38
Nekem 124e volt a jogsim 2 eve, vizsgadijakkal es potorakkal egyutt. Es nem buktam. Es videk. :) Veszel majd autot is? :)
2423. lilura
2008. jún. 3. 16:55

Sziasztok!

Képzeljétek, most aludtam egy 1,5 órát délután. Nem tudom, hogy mi van Velem, de mindenesetre jól esett:). Ma voltam befizetni az autóvezetős tanfolyam diját. Hétfőn kezdem. Holnap meg nézek valami helyes kis rucit, mert megyünk jövő hétvégén ballagásra-általános iskolás, de akkor is ;).

2422. 22f56b42c8 (válaszként erre: 2421. - F8f0db2429)
2008. jún. 3. 16:52

na, mai ebédem rántott csirkemell volt gombaszósszal:)

ácsorgok egyhelyben mostanság...szomoru vagyok:(

2008. jún. 3. 16:44

Huha, szorít akkor az idő! Majdhogynem nagyon a végére hagytad a kosztüm ügyet:-(

A dr.Oetker-nek (így kell írni?):-) van tejszín ízű pudLingja:-) Eleinte én is vaníliással készítettem, aztán ráakadtam erre, azóta tejszínessel készítem, próbáld majd ki!

Lelécelek, takarítok, aztán kiganézom a kocsit, majd locsolom a füvet. Szerencsére ma nem kell árut készíteni, mi lenne ha még azt is kellene? :-(((((((( Mondjuk holnap ugyanez lesz az elfoglaltságom. Jut eszembe, kméti tetováló szalonban 16 ezerért sminktetoválnak! Még a nyáron felrakatom az új make-up-ot:D

2008. jún. 3. 16:32

tényleg, van olyan, hogy tejszín ízű puding??? na, most is okosabb lettem.

Én meg majdnem felrobbanok vazzeg. Már egy hete voltam bent itt az öltönyházban, és kinéztem egy fekete háromrészes (nacis és szoknyás) kosztümöt, viszont nem volt a méretemben, azt ígérték, hogy szombatra lesz. BEmentem szombaton, nem volt meg ,azt mondták, menjek be ma. Erre meg ma esküdözött, hogy csütörtökön biztos meglesz a kosztüm. Hétfőn záróvizsgázok, szóval nagyon remélem, hogy meglesz. :-(

2008. jún. 3. 13:45

tegnap és ma termése:) a netröl:)

Rémálmok és lidércek novelláskötet

Világnagy strand novelláskötet

Ezüst pisztolygolyók regény

+ 15 írás amiben novellák is vannak:)))) most örülök mint a vadalma:)

megspóroltam egy csomo pénzecskét:)) bár ezeket már amugy sem igen lehetett kapni:)

2418. f8f0db2429 (válaszként erre: 2416. - 1e8f358d6a)
2008. jún. 2. 20:37
Ügyes vagy! Figyu, ha tejszín ízű pudinggal csinálod sokkal sokkal finomabb lesz! Persze ízlések és pofonok. Én úgy szoktam!
2417. 22f56b42c8 (válaszként erre: 2415. - 1e8f358d6a)
2008. jún. 2. 18:33

még nincsen venn sok írásom mert ez a nővérem gépe és ezen csak pár darab van... majd lassacskán felteszem őket:)

www.supernatural175.b13.hu

2008. jún. 2. 18:23

Képzeljétek el holnap lesz anyu születésnapja, de ma köszöntjük fel, mert holnap nem tudok sajnos hazamenni. Na de ma meglepetés lesz, hogy hazamegyünk Misuval, hét után ér haza anyci.

De ami a lényeg: SÜTÖTTEM NEKI TORTÁT!!!

Na szóval, én sütöttem gyümölcstortát, a piskótáját is.

Vaníla pudingos a tölteléke, apróra összeaprított eper van a töltelékben is.Összesen olyan magas lett, hogy két sor töltelék van benne. A tetején szintén vaníliapuding van, és azon kör alakban a következők: szélső sor - banán karikák, utána lévő sor - egész eprek, következő sor, cseresznye, a következő sor pedig egész málnák. A legbelső sorban pedig ismét banánkarikák vannak, és néhány szem egész eper ismét. Gyönyörű lett, el sem hiszem, hogy én csináltam, és nem vett tésztából. :-)

A tetejére csináltunk zselatint, de színtelent, hogy ne színezze be a banánt. Csudiszép lett, alig várom, hogy este odaadjam anyunak. 53 éves lett idén. :-)

Meg vettem neki egy szál fehér rózsát. (majd poénból mondom neki, hogy azért fehéret kap, mert már lassan őszülni fog, olyan vén) :-)

Biztos megfog lepődni, hogy meglepem egy tortával, ráadásul általam csinálttal. :-)

2008. jún. 2. 18:21
megadhatod nekem a címet, szívesen elolvasom.
2414. 22f56b42c8 (válaszként erre: 2408. - 1e8f358d6a)
2008. jún. 2. 17:34

uram isten.... bocsi de akkor nem csodálom hogy utálod..:)

amugy van egy weboldalt az írásaimnak:) illetve egészen pontosan egy blogot:)

bár még csak azt a novellám tettem fel ami itt is fenn van de majd igyekszem feltenni régieket ujjakat is:) de legalább biztonságban vannak:) és aki el akarja olvasni annak megadom a cimet és nem kell azon izgulnom hogy olyan olvasssa el akit nem szeretnék... pl a kedvenc rokonom speciel a szobámbol lopta el az egyik írásomat és elolvasta.... nagyon pofátlan dolog...

2413. lilura
2008. jún. 2. 17:18
A tesóm az a fiú:) de az öltöny is szép, való igaz:). 2 bátyám van egyébként, igazi elkényeztett húgi vagyok Én:). Koszorúslányok ilyen nagyon kislányok voltak, úgyhogy erről is lemaradtam:D.
2008. jún. 2. 16:44
szép a tesód, jó a ruhája is. Egyébként én teljesen azt hittem, hogy egyke vagy, és nincsen tesód. Ezek szerint tévedtem. Te voltál a koszorúslány?
2008. jún. 2. 16:43
hát ez elég vicces. Ezt hívják úgy, hogy protekció. :-)
2410. lilura
2008. jún. 2. 16:25
jaj el kell mesélnem nektek vmit. A legjobb barátnőm ugye még november körül szakított barátjával 4 év után. A csávó utánna összejött egy egész érdekes kinézetű leányzóval. Mondjuk azt, hogy ránézésre k*rva:D. Na mindegy, teltek hónapok, a srác egyre többet kereste a barátnőmet, aki persze már továbblépett. Ha véletlen összefutottak egy szórakozóhelyen a srác állandóan ráakaszkodott, és ha esetleg ivott "eleget" is, akkor rendszerint el is sirta magát, hogy ő soha nem fog senkit annyira szeretni, amennyire őt...egyszóval elég szánalmas volt. ezek után még néhány próbálkozás, mozi-meghívások ilyesmi, de persze mind vissza lett utasítva. Aztán sértődés stb. Viszont most a srác benevezte az új nőt egy szépségversenyre illetve kitett meztelen képeket iwiw-re a "hölgyről"...véletlenül pont ismeri szépségverseny szervezőit, és a leányzó képe az első ami beugrott, ha az oldalra kattintottál. Mily meglepő, így bejutott az elődöntőbe. Na de ez a történtek után...hát számomra csak nevetséges.
2409. lilura
2008. jún. 2. 16:13

Anyukám ad bele egy 100-ast, a többit Én:). Na attól még nem biztos, hogy előbb végzem is:).

Na kitettem a képet, még 2006 szeptemberében volt az esküvőjük. Nem találok olyan képet, ahol jobban látszik a ruha...

2008. jún. 2. 16:07
kedves füge, a politológia, mint csodálatos tantárgy a politikával foglalkozik. A politika történelmi részével, pártokkal, a magyar választási rendszerrel, magyar kormánnyal stb. Szóval képzelheted, mennyire fincsi dolog. :-)
2008. jún. 2. 16:07

na, szóval akkor ne is sokalljam az itteni 150-et mindennel együtt. Na, megnyugodtam. Én valószínű júliusban kezdem el csak, szóval neked hamarabb lesz jogsid, mint nekem. :-) Te fizeted a jogsidat, vagy a szüleid?

Most volt a tesód esküvője? De jó, van olyan krémszínű ruha, ami tetszik,mindenesetre én is inkább a fehér ruhát preferálom. :-) A tisztaság jele. :-)

2406. lilura
2008. jún. 2. 15:59

Sziasztok!

Edina, képzeld csak, Én jövő hétfőn kezdem a jogsit. Nálunk 120 az alap, és erre jönnek rá a vizsgadíjak,illetve a pótórák, ha kellenek-szerintem kellenek:P.

Majd teszek fel a tesómék esküvőjéről képet. Ott is nagyon szép volt a ruha. Csak épp nem fehér. Hanem pezsgőszínű. Bár Én azért hófehér-párti vagyok, úgyis olyan ártatlan vagyok:D.

2405. 22f56b42c8 (válaszként erre: 2404. - 1e8f358d6a)
2008. jún. 2. 15:56

nagyon nagyon tudatlan vagyok bevallom de a politológia mivel foglalkozik? ugy nagy vonalakban?:)

tudod mikor tanulnom kelllett vizsgákra vagy pl érettségire sose tudtam valamelyik tételröl azt mondani hogy tudom..:D ugy éreztem mindig hogy nem tudok semmit se...

bár amennyit én érettségire "tanultam"...:D

2008. jún. 2. 15:52
Végeztem a 200 oldalnyi politológiával :-) Istenem, köszönöm neked a türelmet, és a kitartást, amit adtál. :-)
2008. jún. 2. 15:52
:-)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook