Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
Sziasztok!
Képzeljétek, most aludtam egy 1,5 órát délután. Nem tudom, hogy mi van Velem, de mindenesetre jól esett:). Ma voltam befizetni az autóvezetős tanfolyam diját. Hétfőn kezdem. Holnap meg nézek valami helyes kis rucit, mert megyünk jövő hétvégén ballagásra-általános iskolás, de akkor is ;).
na, mai ebédem rántott csirkemell volt gombaszósszal:)
ácsorgok egyhelyben mostanság...szomoru vagyok:(
Huha, szorít akkor az idő! Majdhogynem nagyon a végére hagytad a kosztüm ügyet:-(
A dr.Oetker-nek (így kell írni?):-) van tejszín ízű pudLingja:-) Eleinte én is vaníliással készítettem, aztán ráakadtam erre, azóta tejszínessel készítem, próbáld majd ki!
Lelécelek, takarítok, aztán kiganézom a kocsit, majd locsolom a füvet. Szerencsére ma nem kell árut készíteni, mi lenne ha még azt is kellene? :-(((((((( Mondjuk holnap ugyanez lesz az elfoglaltságom. Jut eszembe, kméti tetováló szalonban 16 ezerért sminktetoválnak! Még a nyáron felrakatom az új make-up-ot:D
tényleg, van olyan, hogy tejszín ízű puding??? na, most is okosabb lettem.
Én meg majdnem felrobbanok vazzeg. Már egy hete voltam bent itt az öltönyházban, és kinéztem egy fekete háromrészes (nacis és szoknyás) kosztümöt, viszont nem volt a méretemben, azt ígérték, hogy szombatra lesz. BEmentem szombaton, nem volt meg ,azt mondták, menjek be ma. Erre meg ma esküdözött, hogy csütörtökön biztos meglesz a kosztüm. Hétfőn záróvizsgázok, szóval nagyon remélem, hogy meglesz. :-(
tegnap és ma termése:) a netröl:)
Rémálmok és lidércek novelláskötet
Világnagy strand novelláskötet
Ezüst pisztolygolyók regény
+ 15 írás amiben novellák is vannak:)))) most örülök mint a vadalma:)
megspóroltam egy csomo pénzecskét:)) bár ezeket már amugy sem igen lehetett kapni:)
még nincsen venn sok írásom mert ez a nővérem gépe és ezen csak pár darab van... majd lassacskán felteszem őket:)
www.supernatural175.b13.hu
Képzeljétek el holnap lesz anyu születésnapja, de ma köszöntjük fel, mert holnap nem tudok sajnos hazamenni. Na de ma meglepetés lesz, hogy hazamegyünk Misuval, hét után ér haza anyci.
De ami a lényeg: SÜTÖTTEM NEKI TORTÁT!!!
Na szóval, én sütöttem gyümölcstortát, a piskótáját is.
Vaníla pudingos a tölteléke, apróra összeaprított eper van a töltelékben is.Összesen olyan magas lett, hogy két sor töltelék van benne. A tetején szintén vaníliapuding van, és azon kör alakban a következők: szélső sor - banán karikák, utána lévő sor - egész eprek, következő sor, cseresznye, a következő sor pedig egész málnák. A legbelső sorban pedig ismét banánkarikák vannak, és néhány szem egész eper ismét. Gyönyörű lett, el sem hiszem, hogy én csináltam, és nem vett tésztából. :-)
A tetejére csináltunk zselatint, de színtelent, hogy ne színezze be a banánt. Csudiszép lett, alig várom, hogy este odaadjam anyunak. 53 éves lett idén. :-)
Meg vettem neki egy szál fehér rózsát. (majd poénból mondom neki, hogy azért fehéret kap, mert már lassan őszülni fog, olyan vén) :-)
Biztos megfog lepődni, hogy meglepem egy tortával, ráadásul általam csinálttal. :-)
uram isten.... bocsi de akkor nem csodálom hogy utálod..:)
amugy van egy weboldalt az írásaimnak:) illetve egészen pontosan egy blogot:)
bár még csak azt a novellám tettem fel ami itt is fenn van de majd igyekszem feltenni régieket ujjakat is:) de legalább biztonságban vannak:) és aki el akarja olvasni annak megadom a cimet és nem kell azon izgulnom hogy olyan olvasssa el akit nem szeretnék... pl a kedvenc rokonom speciel a szobámbol lopta el az egyik írásomat és elolvasta.... nagyon pofátlan dolog...
Anyukám ad bele egy 100-ast, a többit Én:). Na attól még nem biztos, hogy előbb végzem is:).
Na kitettem a képet, még 2006 szeptemberében volt az esküvőjük. Nem találok olyan képet, ahol jobban látszik a ruha...
na, szóval akkor ne is sokalljam az itteni 150-et mindennel együtt. Na, megnyugodtam. Én valószínű júliusban kezdem el csak, szóval neked hamarabb lesz jogsid, mint nekem. :-) Te fizeted a jogsidat, vagy a szüleid?
Most volt a tesód esküvője? De jó, van olyan krémszínű ruha, ami tetszik,mindenesetre én is inkább a fehér ruhát preferálom. :-) A tisztaság jele. :-)
Sziasztok!
Edina, képzeld csak, Én jövő hétfőn kezdem a jogsit. Nálunk 120 az alap, és erre jönnek rá a vizsgadíjak,illetve a pótórák, ha kellenek-szerintem kellenek:P.
Majd teszek fel a tesómék esküvőjéről képet. Ott is nagyon szép volt a ruha. Csak épp nem fehér. Hanem pezsgőszínű. Bár Én azért hófehér-párti vagyok, úgyis olyan ártatlan vagyok:D.
nagyon nagyon tudatlan vagyok bevallom de a politológia mivel foglalkozik? ugy nagy vonalakban?:)
tudod mikor tanulnom kelllett vizsgákra vagy pl érettségire sose tudtam valamelyik tételröl azt mondani hogy tudom..:D ugy éreztem mindig hogy nem tudok semmit se...
bár amennyit én érettségire "tanultam"...:D