De egy találnál csak megnézted. Amúgy nem lehet leadni.
Ha egy egész táska is, itt a rendőrség nem foglalkozik vele. De én pl elvitttem a könyvtarba, mert volt rajta egy bileta, ami odatartozott. Nekem nem mondhattak meg kié, de remélem, hogy írtak annak, aki elhagyta.
Egyébként mit szűrsz le belőle? Komolyan kérdezem. Kíváncsi vagyok. Vajon milyen életet él(het) aki vesz kenyeret, tejet, joghurtot, virslit, ásványvizet, gumicukrot, fogkrémet?
Az észjárásod miatt kérdeztem miszerint téged annyira érdekel mások bevásárló listája hogy felszeded és olvasgatod. Szemetet én is szoktam felvenni ha látom közel a kuka, de engem nem szokott érdekelni a tartalma. Na. Csak ezért. És nem bántásból írtam, csak az fordult meg a fejemben hogy hány éves lehetsz.
Lehet hogy bizarr, de mindenképpen érdekes. A szociológusok, vagy a szakdolgozatírók egész jó kis tanulmányt írhatnának belőle (persze egyéb adatokkal kiegészítve).
Sokszor benne hagyják a bevásárlókocsiban vagy azok körül a földön. Gyakran felszedem mások nem maszatos, eldobott papírszemetét, főleg ha a kuka közel van.