Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Amarettis-meggyes puding recept

Amarettis-meggyes puding recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Amarettis-meggyes puding hozzávalói:
3 adaghoz
1 zacskó vaníliás pudingpor,
fél liter tej,
25 szem fagyasztott magozott meggy,
20 db Amaretti keksz,
édesítőszer, kevés őrölt fahéj

a díszítéshez: tejszínhab, meggy, Amaretti keksz


Amarettis-meggyes puding

Az Amarettis-meggyes puding elkészítési módja:
A tejet felforraljuk és a pudingporral pudingot készítünk. Az üvegkelyhekbe fagyottan
6 szem meggyet és 4 db Amaretti kekszet teszünk. A tetejére kevés őrölt fahéjjat szórunk.
Rákanalazzuk a forró pudingot. Ha kihűlt, legalább 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Majd
a fogyasztás előtt tejszínhabbal, néhány szem meggyel, valamint pár darab Amaretti keksszel
díszítjük.


Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 8. 22:05
Az amarettis-meggyes puding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook