Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Amarant krémleves recept

Amarant krémleves recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Amarant krémleves hozzávalói:
- 100g pattogatott amarant
- 1 l tiszta víz
- 1 kocka Gemüsebrühe / salzarm
- 1 db közepes lilahagyma / póréhagyma
- 2 dl növényi tejszín
- 1 csipet borsfű
- olívaolaj
- Shoyu


Az Amarant krémleves elkészítési módja:
- Az 1l vízbe – melegítés közben - feloldjuk a zöldségkockát és beleszórjuk az amarantot. - Forrástól kezdve, körülbelül 10 percig kíméletesen főzzük. - Közben apróra vágjuk a hagymát és egy kevés olajon megpároljuk. - Ha az amarant elkészült beletesszük a párolt hagymát, borsfűvet és a tejszínt. - Kicsit hűlni hagyjuk, turmixoljuk. - Tetszés szerint ízesítjük.


Kategória: Reform ételek receptjei


Az amarant krémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook