Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almával sült csirkemell recept

Almával sült csirkemell recept

Az Almával sült csirkemell hozzávalói:
1,5 kg csirkemell filé
6 alma
30 dkg reszelt trappista sajt
kakukkfű
a páchoz: mustár, tejföl, olaj, só, fehérbors


Az Almával sült csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket felszeleteljük. A páchoz valókat összekeverjük, a melleket megforgatjuk benne, majd tepsibe sorakoztatjuk a húsokat. Az almákat meghámozzuk, a magházat kivágjuk, felkockázzuk és a hússzeleteken eloszlatjuk. Előmelegített sütőben fólia alatt 190 fokon 25-30 percig sütjük. A fóliát levesszük, a húsokra szórjuk a sajttal összekevert kakukkfüvet. Kb. 15-20 percre visszatesszük a sütőbe, a hőfokot kicsit feljebb tekerjük, hogy a húsokra piruljon a sajt.


Kategória: Húsételek receptjei


Az almával sült csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook