Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almával, sörrel sütött bárány recept

Almával, sörrel sütött bárány recept

Elkészítési idő 90 perc

Az Almával, sörrel sütött bárány hozzávalói:
negy jol megtermett baranyszelet (kb 1 kg)
4 alma, ha lehet savanyu
1 uveg korte sor, de lehet barmilyen sor is
pici olaj,
so,bors


Az Almával, sörrel sütött bárány elkészítési módja:
A baranyhusit megmosom, folyo viz alatt.Majd sepenyoben hirtelen mindket oldalat lepiritom.utana es mely tepsibe rakom oket, es megsozom,borsozom.Majd raszeletelem a megtisztitott almakat,meglocsolom a sörrel, ugy, hogy jol ellepje a husit es az almakat is.ALufoliaval lefedem, es 180 fokon kb.egy oraig sutom.

Kivalo hozza koretkent natur rizs, vagy natur fott krumpli.Jo etvagyat!


Kategória: Húsételek receptjei


Az almával, sörrel sütött bárány elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook