Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás zabpalacsinta recept

Almás zabpalacsinta recept

Az Almás zabpalacsinta hozzávalói:
250 g zabliszt
100 ml tej
30 g vaj
2 db tojás
kis sütőpor
1 evőkanál eritrit
1 evőkanál vanília aroma
1 ek citromlé
2 nagy db alma
kis napraforgó olaj (a sütéshez)


Az Almás zabpalacsinta elkészítési módja:
Simára keverjük a palacsintatésztát, az alma kivételével mindent beleteszünk. Az almát meghámozzuk, durvára reszeljük, és a palacsintamasszához keverjük. Forrósítsunk kevés olajat a serpenyőben. Minden palacsintához tegyünk kb. 1½ ek tésztát a serpenyőbe, és süssük oldalanként kb. 2-2 perc alatt aranysárgára.

Egy finom, laktató palacsinta. Hidegen, melegen egyaránt finom. Tálalhatjuk egyszerűen fahéjas poreritrittel megszórva, lekvárral vagy vaníliamártással.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás zabpalacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook