Almás pite 2. recept

Az Almás pite 2. hozzávalói:
11 evõkanál liszt
1 tojás
3 evõkanál cukor
2/3 csomag sütõpor
15 dkg margarin
Töltelék: sok alma
sok fahéj
3 marék cukor.


Az Almás pite 2. elkészítési módja:
A tésztát összeállítjuk, két részre osztjuk. Az egyiket a tepsibe simítjuk. A tölteléket a hozzávalókból elkészítjük, és ráhalmozzuk a tésztára. A másik tésztával beborítjuk, villával megszurkáljuk, és elõmelegített sütõben készre sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás pite 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook