Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás piskóta recept

Almás piskóta recept

Az Almás piskóta hozzávalói:
5 dkg margarin,
5 dkg nádcukor,
2 db tojás,
1 csomag foszfátmentes sütőpor,
1 csipet tengeri só,
25 dkg. tönköly rétesliszt,
3 dl tej
alma


Az Almás piskóta elkészítési módja:
A hozzávalókat (liszt,tej kivételével)habosra keverjük, majd a lisztet és a tejet felváltva hozzákeverjük. A tészta kétharmad részét a vajjal és liszttel kikent tortaformába helyezzük. Meghámozott, kimagozott almaszeletekkel körberakjuk, fahéjas nádcukorral meghintjük, majd a maradék tésztával leöntjük.200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás piskóta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook