Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás palacsintalepény recept

Almás palacsintalepény recept

Az Almás palacsintalepény hozzávalói:
pohár liszt,
1 tojás,
1 pohár tej,
4 alma,
kevés vaj,
fahéj,
cukor ízlés szerint


Az Almás palacsintalepény elkészítési módja:
Hámozzuk meg az almát, vágjuk cikkekre. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, tegyük bele az almát, hintsük meg cukorral, és pároljuk 5-10 percig. Készítsünk a többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztát, öntsük az almára. Amikor az egyik fele megsült, csúsztassuk a lepényt egy tálra, majd a sületlen felével borítsuk vissza a serpenyőben és süssük készre. Szórjuk meg fahéjas cukorral. Azonnal tálaljuk.

gyerekek szeretik,főleg ha csokiöntettel van leöntve ;)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás palacsintalepény elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook