Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás fánk lekvárral recept

Almás fánk lekvárral recept

Az Almás fánk lekvárral hozzávalói:
2 db tojás
35 dkg liszt
1 cs. sütőpor
6 ek cukor
50 dkg alma
3 dl étolaj


Az Almás fánk lekvárral elkészítési módja:
Az almát lereszeljük és a levét kicsit kinyomkodjuk. Ezután hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, sütőport, és a cukrot. A masszát jól összedolgozzuk, majd egy evőkanállal a forró olajba szaggatjuk. Pirosra sütjük és lekvárral kínáljuk, vagy fahéjas porcukorral megszórjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás fánk lekvárral elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook