Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almás csirkefasírt recept

Almás csirkefasírt recept

Az Almás csirkefasírt hozzávalói:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg alma
- 2 zsemle
- 1 tojás
- 1 vöröshagyma
- olaj
- zsemlemorzsa
- tej
- borsikafű
- só
- bors


Az Almás csirkefasírt elkészítési módja:
A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált húshoz keverd hozzá az almát, a hagymát, a zsemlét és a tojást. Ízesítsd borsikafűvel,sóval,borssal. Az alaposan összedolgozott masszát tedd egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt őzgerincformába, és közepes tűzön süsd pirosra.


Kategória: Húsételek receptjei


Az almás csirkefasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook