Almaleves recept

Az Almaleves hozzávalói:
50dkg alma
10-15 dkg cukor
citromhéj
szegfűszeg
tejföl
liszt
so


Az Almaleves elkészítési módja:
az almákat kicsutkázzuk es cikkekre vagjuk.fajtajuktol es izuktol fuggoen kevesebb,vagy tobb cukorral feltesszuk foni a 1,5 liter vizben.vekonyan hamozott citromhejat,mokkaskanalnyi szegfuszeget,is teszunk bele.picit megsozzuk.nehany perc mulva fel pohar tejfolben simara keverunk 1 capott evokanal lisztet,felhigitjuk levessel,es allando keveres melett a fazekba ontjuk

melegen is hidegen is tálalhatjuk


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az almaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook