Alma rózsák recept

Az Alma rózsák hozzávalói:
2 db alma
egy rétes lap + fahéj
porcukor + méz


Az Alma rózsák elkészítési módja:
Az almát kettévágod, magházát kiveszed és az almát felszeleteled s egy kis kanál fahéj hozzáadásával az almaszeleteket 2 percig fözöd..a levet leszüröd és az almaszeleteket leitatod.. A réteslapot kibontod és 1,5cm vastagra feldarabolod..veszed a réteslapot s megkened mézzel és az almaszeleteket belehelyezed és feltekered..a tészta végét a tekerés alá dugod..sütöpapiros tepsibe teszed és megsütöd de elöre jol meghinted porcukorral..kb 2o perc mulva kész..miután kivetted még egyszer meghinted porcukorral..jo étvágyat

Ebböl az adagbol 1o-11 db lesz..


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az alma rózsák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook