Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Állatmenhely segítése fórum

Állatmenhely segítése (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Állatmenhely segítése

2010. okt. 15. 11:46
2009. márc. 14. 22:43

Vörit, a 8 hónap körüli kislányt borzalmas állapotban hozták be tegnap a klinikára, sajnos találkozott egy autóval és széttört az állkapcsa. Csak feküdt remegve a vizsgálóasztalon és panaszosan sírt. Csupa seb volt a kis pofija, lógott az állkapcsa, a szeme is bevérzett. Gyorsan adtunk neki fájdalomcsillapítót és infúziót, nemsokára már a műtőasztalon feküdt. A műtét sikeres volt, sikerült összedrótozni az állkapcsát. Mára megtörtént a csoda, mikor bementem a klinikára, egy igazi rosszcsont cirnyó fogadott, hangosan nyávogva kikövetelte magának a figyelmet, felmászott rám és egetverő berregéssel dörgölőzni kezdett. Olyan volt, mintha kutya baja nem lett volna előző nap, jól be is lakmározott. Délután eljött érte a megmentője és hazavitte, hogy ott lábadozzon a macsek. Reméljük, hogy beleszeret és megtartja őt egy életen át, de ha mégsem történik ez meg, várjuk a gazdijelöltek jelentkezését.


Pro Canibus Alapítvány, web: www.procanibus.shp.hu

Információ: Pestimrei Kisállat-Ambulancia

Cím: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 55/a.

Web: www.szentbernat.hu

E-mail: info@szentbernat.hu

Telefon: 06/1-295-3085

Képtár: [link]

2009. márc. 14. 22:43

Vadócnak, a herélt kandúrnak keresünk otthont. Szegény cicus súlyos állapotban került be a klinikára, kilőtték a fél szemét, ami sajnos menthetetlen volt, ezért műtéti úton eltávolítottuk. Annyira rossz élete lehetett szegénynek, hogy rettegett mindentől, nagyon vad volt, de mára boldogan fogadja a törődést, nagyon bújós és dorombolós lett. Azóta kiszedtük a szeméből a varratokat, egyre szebb lesz a cicus.


Pro Canibus Alapítvány, web: www.procanibus.shp.hu

Információ: Pestimrei Kisállat-Ambulancia

Cím: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 55/a.

Web: www.szentbernat.hu

E-mail: info@szentbernat.hu

Telefon: 06/1-295-3085

Képtár: [link]

14. Deszty
2007. nov. 16. 11:32

Bemutatom az Együtt AZ Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesületett -Debrecenből:


2004. január 5-ikén alakult meg Debrecenben az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület.

Régi vágya teljesült ezzel a megye állatbarátainak, mert Hajdú-Bihar megyében ez idáig nem létezett olyan szervezet, amely a kiszolgáltatott, kóborló, szenvedő állatok helyzetére, sorsának alakulására megoldást keresett volna.


ELÉRHETŐSÉGEINK:


E-mail:

allatvedelem@gmail.com


WEB lapunk: [link]SZÁMLASZÁMUNK:

Létavértes és Vidéke Takarékszövetkezet 60900061-11019040


Támogasd egyesületünket az adód 1 %-ával, hogy a segítségre szoruló állatok jobb körülmények között élhessenek.

ADÓSZÁMUNK: 18567623-1-09


A KUTYAOTTHON NYITVATARTÁSA:

hétfő-csütörtök: 8.00-tól 12:00-ig

péntek és szombat: 9.00-től 13:00-ig

vasárnap: 8.00-tól 10.30-ig


A KUTYAOTTHON MEGTALÁLHATÓ:

A Mikepércsi út és Hosszúpályi út kereszteződésétől a Vekeri tó felé vezető úton, a 2-es kilométerkő után következő 60-as sebességkorlátozó táblánál kell balra a földútra lefordulni.Állatotthonunk csak kutyák elhelyezésére alkalmas, ezért az általtunk megmentett cicák ideiglenes befogadóknál várják, hogy végleges gazdára találjanak.

13. LoLiNa
2007. szept. 29. 06:49
Gyerekkorom nagy álma, hogy menhelyem lesz.. sokszor gondolok rá mostanában is.. ha tehetném, azaz, ha lenne rá pénzem, el is indítanám.. erre felénk úgy sincs semmi.. de mikor az animal planet-et nézem, az is megfordult már a fejembe, hogy egy olyan állatrendőrséget kéne itt is létrehozni nálunk... de az a nyamvadt pénz,, és a törvényeink se olyanok... :(
12. LoLiNa
2007. szept. 29. 06:42
lehet még szavazni??????
11. Mandula71 (válaszként erre: 10. - 95cf1e718b)
2007. szept. 24. 20:22
Szép tőled, hogy segíteni akarsz, de kérlek: AZ ILLATOS ÚT NEM MENHELY!!!!!
2007. szept. 23. 20:29
Én a www.illatosut.hu oldalon találtam kutyust, ha valakit érdekel -e budapesti menhely , segitek4!!
9. Droma (válaszként erre: 8. - Kardos szilvi)
2007. jún. 9. 11:38

Mikor lesz vége a szavazásnak?Én majd elküldöm a barátaimnak is,hogy szavazzanak.

Remélem,Ti nyeritek.A mi környezetünkben,akiknek születtek kiskutyáik,mindegyiket család várta már...szerencsére.:)

8. Kardos szilvi (válaszként erre: 7. - Szika)
2007. jún. 8. 21:20

Neked is köszi érte! ha kíváncsiak vagytok a végeredméynre, majd kukkantsatok be a honlapunkra a végén. persze, ha nem mi nyerjük meg, akkor nem lesz semmi, de ha igen, akkor mindenről beszámolunk!


(apró reklám, ha szabad: most vasárnap a Millenáris parkban lesz egy gyerekrendezvény, várunk mindenkit szerettel! Kutyás bemutató és vetélkedő is lesz a gyerkőcöknek.

2007. jún. 8. 20:35

szavaztam...ha hazaér a párom, és a család többi tagja, akkor ők is szavaznak..

Sok sikert hozzá!

6. Kardos szilvi (válaszként erre: 5. - Droma)
2007. jún. 8. 20:12

Kedves Droma és Depeche Mode!


Nagyon köszönjük, hogy szavaztatok ránk, nagyon szeretnénk megnyerni ezt a versenyt, mert nagyon sok mindent tudnánk tenni ennyi pénzből. Nekünk -az elcsépelt és álszent kutyaeledel reklámszlogennel ellentétben - valóban mindenünk a kutya. Na jó, vannak köztünk macskások is... :)

De első lépésként a szebb jövőhöz vezető úton, a pénz hatására érezhetően javulna több menhelyen is a helyzet. Javaslom, hogy ha van időtök és kedvetek, nézzetek el a paksi Vácikai Cerberus menhely honlapjára, hát van egy pár kutya... Nekik a nagy részük biztosan sosem kerül ki onnan. De ami a nagyobb baj, hogy benn szaporodnak, ami igen szomorú látvány, főleg télen, amikor majd megfagynak szegény kicsik (néha tényleg...) Eddig sikerült elérnünk, hogy a Gyömrői Árvácska menhelyen, ahol majdnem hasonló volt a helyzet, mára szinte minden szuka kutyus ivartalanítva lett, azóta sokkal jobb a helyzet, nem olyan lehangoló a látvány, a létszám csökkent. Ezt szeretnénk elérni Pakson és minden menhelyen. Emellett jó lenne, ha magánembereknél sem születnének felesleges almok, mert vajon hova kerül ezen almok nagy része...? Hát persze, hogy ezen menhelyekre. :( Ez ellen kűzdünk, ezért dolgozunk.

Azzal is segíthettek nekünk (vagyis butaság, nem nekünk, hanem a kutyatársadalomnak), ha Ti sem hagyjátok szaporodni a kutyáitokat és elmondjátok mindezeket azoknak, akik még nem ivartalanították a kutyájukat-macskájukat.

2007. jún. 7. 15:28

Én is szavaztam.

Ha gondolod tedd fel iwiw-re,és majd továbbítom az én üzenőfalamon is.Én is nagyon fontosnak tartom ezt az akciót.

2007. jún. 7. 13:09
Ez egy nagyon szép és nemes gondolat.
3. Hoxa
2007. jún. 7. 13:07
"

ITT SZAVAZHATSZ!

Mi az "állatmenhely segítés" címszó alatt vagyunk, nézz be a fórumra is!
Elismerjük, hogy a többi esemény is fontos, de aki érez felelősséget az embereknek kiszolgáltatott helyzetben lévő állatok iránt, és szeretné, hogy a jövőben bármi is változzon Magyarországon ez ügyben, az kérjük, SZAVAZZON RÁNK!

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő egyesület

"
2. Hoxa
2007. jún. 7. 13:07
GYERÜNK EMBEREK, SEGÍTSÜNK!
1. Hoxa
2007. jún. 7. 13:02
Állatbarátok, figyelem!!!

Itt a lehetőség, hogy pár kattintással hathatósan segítsetek az állatvédelemben! A Soproni Sör egy versenyt hirdetett, melynek nyertesei komoly öszeget kaphatnak.

Ugrás a teljes cikkre: Állatmenhely segítése

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook