Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Egyre több a jó kis e-book is, aminek a gondolatvilágát az Alkonyat ihlette. Van például a Spirit Bliss nevű írónő, keressetek rá, iszonyú jó kis Twilight fic-eket ír, meghát a Szurovecz Kitti a Gyémántfiúval - ezt főként azoknak ajánlom, akik szeretik Robert Pattinsont, mert az ő főszereplő figuráját bevallottan a szépfiú ihlette :) Egész jól vissza is adja.
A Stephenie Meyer sorozat tényleg hihetetlen drága, én amikor rákattantam, szerencsére szüli és névnapom is abban a hónapban volt, így csak az Eclipse-t kellett megvennem. :)
Mire annyi idős lesz, hogy ezek a könyvek érdeklik (illetve valók neki), addigra már késő lenne rávenni az olvasásra...:) Én legalábbis első könyvnek nem ilyet szánnék...:) De nem azt mondom, hogy fölösleges, ha szeret olvasni, biztos szívesen olvassa majd őket.:)
Na én meg pl. az összes Harry Pottert megvettem, ha volt pénzem, ha nem, az egyik még angolul is megvan, mert pont Londonban voltunk, mikor megjelent, nálunk meg még fél évet kellett rá várni.:)
Arra pont jó, hogy a gyereket rávedd az olvasásra és nyilván nem Vonnegut-ot elsőre a kezébe. :) De attól viszont mindenképp jobb, mint amiket én találtam anyám polcain. :D
Majd ha nagyobb lesz...:)
Az enyém két és fél, és már néhány könyvemet eltépte meg elszakította, na meg a sajátjaiból is jó párat. És nem direkt, nem akarta tönkretenni, csak rosszul fogja meg, ügyetlenül lapoz, kiesik a kezéből, ahogy leveszi a polcról, stb...
Ez így igaz, mondjuk nem kimondottan nevezném a Twilight-sorozatot értékes irodalomnak, de szórakoztató. Az ára meg horrorisztikus, úgyhogy örülök, hogy nem kell megvennem!
Teljesen igazad van!Én is azt tanítom a gyerekeimmel,hogy a könyv érték!!Másfél éves kisfiam egy darab könyvet sem szakított el,és imádja nézegetni a könyvet.:)Remélem olvasni is szeret majd!:)
Sziasztok!Eddig minden könyvet úgy kaptam meg,hogy a férjemtől kértem szülinapra,nőnap,stb.Most pont a névnapom lesz,tehát parfüm helyett a BD-t kérem:D
Sziasztok!
Nekem annyiból van szerencsém, hogy tankönyv támogatással olcsóbban meg tudom venni, ami azt jelenti, hogy 25%-át kell csak kifizetnem, ami így megéri:D
Én nem azért veszem meg, mert gyűjtő vagyok... a könyv ÉRTÉK! Nekem meg van egy lányom és a nyakamat rá, hogy szivesen olvassa majd évek múlva. Inkább ezt mint a Tiffany-t meg a társait, ha értitek. Nekünk amúgy is rengeteg könyvünk van és a bookline-on tényleg 4 ezer a puha borítós.
Az igaz, hogy sokkal jobb egy igazi könyvet olvasni, mint neten, de nekem 4-5000 Ft spórolást bőven megér.:)
Nálunk most jön a kistesó, így úgymond "fölösleges" dolgokra nem nagyon van pénz.
Az is sok... Nekem tökéletes így eredetiben, még jobb is, mintha a fordítást olvasnám. Annyira nem vagyok függő, hogy gyűjtsem meg többször elolvassam a könyveket, az első hármat is kölcsön kaptam, örültem is neki nagyon.
Most a bookline-on 20%-os akció van, ha ugyan érvényes még.
Egyébként nekem sincs meg egy könyvem sem, mind gépen olvastam.
Bár persze a könyv jobb, kényelmesebb, nagyobb élményt ad. Ha lesz rá keretem, majd megveszem mindet, de munkanélküliként eléggé nehéz pici pénzből gazdálkodni.
A puha borítós olcsóbb, 4 körül van akciósan.
Én tuti nem veszem meg, örülök, hogy megkaptam emailben angolul és el tudom olvasni. Nagyon sokallom érte az 5-6000 Ft-ot, meg úgy általában a könyvekért. Pofátlanság.
Már én is megrendeltem. Most láttam a drink bárban az egyik zene csatornán a Muse klipjét az Eclipsből.
Én már megrendelem :P Hétfőn már a kezemben tarthatom :)
Megjelent a Breaking Dawn! Most kaptam hírlevelet, hogy megvásárolható. :)
Mondjuk én sem tudnék kapásból olyan színészt mondani, aki jó lenne...
Hát nem is tudom kit tudnék elképzelni, de őt nem...nekem olyan jófiús:)
Én meg Johnnyt nem... Robert néha erősen emlékeztet Kurtre a borostájával.
Na igen...amikor ezt a dolgot legelőször olvastam...hogy Cobain szerepére őt?? Megértem, hogy tök felkapott mostanában Pattinson, de Cobain szerepére őt? Szóval az állam leesett, és még a földön is van. Pl.: egy Johnny Depp kaliberű színészt el tudnék képzelni a szerepre de Pattinsont egyáltalán nem.
Na jó most itthon, de többet ott!
Én vagyok, épp a Breaking Dawn-t olvasom, olyan izgi!:)
Ma és holnap biztos nem fog menni, de csütörtöktől már több időm lesz és akkor meg dumáljuk, hogy hogyan küldjem el!
További ajánlott fórumok: