Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Alföldi toroskáposzta recept

Alföldi toroskáposzta recept

Elkészítési idő 60 perc

Az Alföldi toroskáposzta hozzávalói:
2 kg savanyú káposzta
2 kg tarja
vagy más zsíros hús

4-5 nagyobb fej hagyma
őrölt bors
paprika

sőr
gyerekek + zanya


Az Alföldi toroskáposzta elkészítési módja:
Ez nem a SOBI NOBI kedvence ! ez az én update menü 1 em :) Egy fazékban berakom a savanyú káposztát ,és puhára főzzük . Míg a káposzta fő egy nagy lábosban karikára vágott hagymát, majd a kockákra vágott húst, megszórom paprikával, borssal, sóval .és jól megpirítom (megfőzöm a húst) ekkor beköti zanya a bibis ujjam ragtapasszal . Ha megfőtt a káposzta a levét kinyomkodva rátesszük a husika tetejére ká. Vizet nem öntök alá, hiszen a húsnak már van leve meg a káposzta is engedett . Közben néha kevergetem. Alacsony lángon kb 2 óra alatt lesz kész. Friss kenyérrel , sörrel fogyasztandó . Ja és aki még emlékszik nagymókusok sörrel is ehetik , kismókusok tejföllel is keverhetik . ízlés szerint


Kategória: Húsételek receptjei


Az alföldi toroskáposzta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook