Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Alföldi pásztorhús recept

Alföldi pásztorhús recept

Az Alföldi pásztorhús hozzávalói:
Disznótarja Mennyiség igény szerint
mustár
delikát
bors
vöröshagyma
kolbász
szalonna
1 dl fehér bor


Az Alföldi pásztorhús elkészítési módja:
A húst szeletekeben kiklopfoljuk,besózzuk.Mustárral vékonyan bekenjük és ráterítjük a kolbászkarikákat,szalonna csíkokat, vöröshagyma karikákat(mennyiség igény szerint).Megszórjuk kis borssal, delikáttal.Hústűvel össze kell tűzni. Tepsit kiolajozzuk, bele tesszük az összetekert húsokat,1 dl fehér borral meglocsoljuk. Fólia alatt puhára pároljuk,majd fólia nélkül sütni még 10percig.


Kategória: Húsételek receptjei


Az alföldi pásztorhús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook