Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro almás kukoricás salátája recept

Alessandro almás kukoricás salátája recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro almás kukoricás salátája hozzávalói:
150 gramm előre megmosott zacskós salátakeverék,
1 doboz kefir,
3 kanál majonéz,
1 közepes alma,
1 doboz kukoricakonzerv,
2 db keményre főtt tojás,
1 fél fej lila hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1/2 citrom leve,
2 kanál méz (vagy helyette folyékony édesítőszer)
3 kanál tökmagolaj,
1 kávéskanál patikasó
ízlés szerint kevés színes bors, szárított majoránna, szárított snidling


Alessandro almás kukoricás salátája

Az Alessandro almás kukoricás salátája elkészítési módja:
Az almát, a hagymákat felkockázom és a tojásokat is felaprítom. Majd az egészet egy nagyobb zárható dobozban alaposan összekeverem a fűszerekkel. A lezárt dobozt legalább egy órára a hűtőbe helyezem, hogy jól összeérjenek az ízek.
A hűtőben másnapig is eláll.


Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 24. 18:03
Az alessandro almás kukoricás salátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook