Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Anno... a Big Brother második szériája már azért volt sokaknak uncsi, mert tele volt diplomás, művelt szereplővel, és így már nem kellett a nézőknek... Sok volt benne a kultúrált ember...
A Való Világ meg azért volt sikeres, mert ott voltak bunkók, faragatlanok, stb..., és ezt el lehet adni, van nézettsége...
Szívem!'Egy igazi kedves bociszemű csupaszív lányt' nem is jelentkezne egy ilyen műsorba..
uhh.hát belenéztem e műsor első felébe..elég is volt..lehet lemaradok az itteni poénokról,de ezt nem vagyok hajlandó nézni..tőlem az is meglepő és mulatságos,hogy a vv felét felületesen,de néztem..
Csak szegénynek olyan a hangja, mint aki lenyelt egy kismacskát.
És szerintem nincs benne túl sok spiritusz. Ő talán az a fajta aki megfőz, elmosogat, de képtelen felpezsdíteni , felpörgetni, felvillanyozni.
Szerintem is ő volt a legszexibb a testre simuló otthonkájában, és mamuszában. :)
Olivér meg egy igazi parazitaként viselkedik. Egy élő gyertyatartó. Egy igazi kedves bociszemű csupaszív lányt nem volt képes beválogatni.
Ez a felhozatal nem valami jó.
A testvérpár, mint két nagy faluszökevény.
Olyan hangosak, és tuskók, hogy rossz volt hallgatni a sivításukat.
Az a két kint síró rívó sem különb. Gáz kategória. Ez a négy eddig a legparásabb. De az se kutya, aki egy letört fogdarabot ajándékozott. Biztosan taccsoltam volna ha az én kezembe nyomja a fogacskáját.
Eddig 5 forintot nem ér . ha ilyen marad, biztosan nem nézem
Hohóó!
Várd ki a végét!
Lesz itt még olyan csuda!!!
Szerintem az is lehet a baj, hogy nem készültek fel rá rendesen. Mármint Alek kijött és egyből ide bement.
:)
Sziasztok!
De unalmas egy semmitmondó műsor lett ez az Alekosz feleséget keres.
hát nekem ez tömény volt:P
Lilu kezd bele jönni:" Alekosz a herceg"...
De Anikó is. Ja, hogy átmehetett oda? :)
Értem :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?