Akiknek nehezen jön össze a baba! (beszélgetés)
Ja tényleg most jutott eszembe: képzeljétek az egyik tanítványom monogramja Sz.A.R.
Gondoltuk a koleganőimmel, hogy szegény anyuka biztos nem tudta... Erre jött a tesója is suliba, és kiderült, hogy neki is!!! Az idióta direkt így válogatta össze!!!
Milyen emberek vannak!! :SSS
Igen még van időtök kitalálni valami jó kis nevet neki. Persze ehhez nem árt tudni hogy fiúka vagy lány lesz.
Párom említette egyszer a Bendegúzt ami szintén aranyos csak nekem mindig a Bakterház jut eszembe róla, és tartók tőle hogy mindenki másnak is:-D
Igen ezt én is tudom csak foglaltak a kedvenceim.
Tesóm Attila volt, egyik unokaöcs Márk, a másik Viktor. Aztán van két másik unokaöcs, az egyik Csaba, a másik Ricsi.
Nem is tudom mi lenne jó.
Nekem is a Bence tetszik, csak sok van belőle :(
A másik, ami gyerekkorom óta tetszett az a Balázs, de az apukája is Balázs. Nem szeretném, ha ugyanúgy hívnák. Tanácstalan vagyok, mondjuk nem mintha sürgetne az idő! :)
Én is nagyon remélem!!! :)
Csak ne telne olyan lassan az idő!!
És mindig csak azt veszem észre, hogy mégegy hónap elmúlt, meg mégegy, meg mégegy :((
Hehe! Szerintem egy fiút könnyebb összehozni. Nekünk is azért fiú mert pont repikor lettek küldve a katonák!!:-D
Na akkor tényleg megcsinálom azt a naplót is:-D
már késő van... :S
szóval ennyi még nem árthat meg! :)
Nyugi én sem.
Mindig azzal nyugtatom magam, hogy enni még nem árthat meg... aztán szép lassan feljön pár kiló amit aztán kínszenvedés leadni :(
Az jó lenne, kiváncsi lennék rá! :)
Nekünk még csak a szobája van meg, üresen áll :(
Jaaa és kékre van festve, úgyhogy fiúnak kell jönnie!! :DD
Én étet kérek:)))
Még csak most fogunk vacsizni:((
És nem is tornáztam:((
:-DDDD
Ma nagyon jó napom volt:-D
Lassan teszek fel egy csomó képet a baba dolgokról. lehet nyitok egy másik babanaplót amiben a babadolgok lesznek.
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan regény, mese, színpadi alakokat, akiknek a neve összefonódott
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Akiknek még nem jött össze...
- Nehezen jön össze a baba?
- Akiknek a második baba nehezebben jön össze...
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?