Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! fórum

Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)

2010. jan. 8. 10:14

Sziasztok!

Érdeklődnék ki hogy van!?

Torontohun!NEM LESZÜNK JÓBAN!:P

Idefigyelj,ha stresszelsz,meg állandóan negativ dolgokon gonolkodol,soha nem leszel jobban, köztudott,hogy a lelki dolgok az emberi szervezeten jönnek ki!Szerintem ne gondolj arra hogy fáj,meg beteg vagy,végy példát rólam!Én ugy élek,mintha semmi bajom nem lenne,pedig nekem aztán van!Kérdezd Kanadát mi mindent csinálok egész nap,Ő tudja!!:)

Tudom,néha fáj,mert nekem is szokott,de azzal hogy összeomlunk,elhagyjuk magunkat csak ártunk!

AZ EMBER LEGFŐBB ELLENSÉGE A STRESSZ!TESSÉK KIKERÜLNI,KICSIT RELAXÁLNI,LAZULNI,PIHENNI!!!!!Nincs más dolgod,mint meggyógyulni,és én is elvetemült módon mindent megteszek,hogy jobban legyek!Hajrá csajok!!!!!!

Kanada!Veled minden rendben?

Kék irisz!Neked is boldog uj évet és remélem jól vagy!?

Pusszancs mindenkinek!

898. torontohun (válaszként erre: 897. - Kanada)
2010. jan. 8. 08:14
Szia !Jobban kellenne lennem hiszen itthon vagyok de azt hiszem a sterssz most jott ki rajtam es meg mindig mindenem nagyon faj sokszor meg ugy erzem hogy a szivem kiszakad.TEljesen kivagyok idegileg is.
897. kanada (válaszként erre: 896. - Torontohun)
2010. jan. 8. 00:29

Ha az első benyomásod jó érzed, hogy kellően foglalkoznak veled ne törődj más véleményével!

Nem egyformák a tapasztalatok lehet, hogy aki lehúzta a klinikát neki nem jött be!

Próbálj meg úgy gondolkodni, hogy neked segíteni fog! Gondolj jóra, hogy igenis jobban leszel!

Én szívből kívánom neked!

Majd írd meg hogy haladsz! Mennyivel érzed magad jobban!?

2010. jan. 6. 22:02
Kanada! Orulok,hogy jol vagy .Voltam egy masik forumon ahol egy az egyben lehuztak a pesti gerincklinikat,en megis bizok benne .
895. kanada
2010. jan. 6. 18:47

Sziasztok!!

Én is itt vagyok! Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Filcike vigyázz magadra! Pihengess!!!!!:)

Kék irisz köszönöm kérdésed!!! Elég jól vagyok, igaz az időjárást megérzem. Mióta kevesebbet dolgozom sokkal jobb és a férjem is sokat segít.

Torontohun gondolok rád szorítok neked, hogy jobban legyél használjon a kezelés és torna!

Puszi mindenkinek!

2010. jan. 5. 08:44

Sziasztok Lányok!

Boldog Új Évet! Remélem idén mindenkienk enyhébb fájdalmai lesznek, vagy inkább ne is legyenek!

Torontohun, a torna jó lesz! Meg kell tanulni, hónapokig csak ezek a gyakorlatok, majd lehet bővíteni. Ha nem lennék nagyon lusta télen, én is tornáznék, de sajnos én már csak ilyen vagyok:), így a fájdalmat választottam. Na nem túl dúrva, de a szokásos semmihez képest sok. Én a szelet nem bírom, hétfőn alig tudtam kiszállni az ágyból, majd kb. 2 órába telt mire aránylag normálisan tudtam mozogni. Kb. 10 cm-es elmozdulásra voltam képes a függelegeshez viszonyítva. Meg mostanában, ha nem is fáj a derekam, lábam, akkor vannak bizonyos mozdulatok, amitől olyan érzésem van, mintha megrántanának valamit bent, így kicsin múlik, hogy nem esek össze. Ez nem is igazi fájdalom, hanem nem is tudom mi, olyan áramütés szerű...

Na, ennyit a panaszkodásról:)

Filcike, jobban lettél?

Kanada, hogy vagy mostanában?

Frissen műtött?

puszi mindenkinek:)))

2010. jan. 5. 06:54
Szorítok Neked,hogy rendbe jöjjön helyzet,A torna segíteni fog meglátod.
892. torontohun (válaszként erre: 890. - Telifánt)
2010. jan. 4. 21:42

szia! na jo nem Brat Pritt de aranyos es nagyon rendes.Megvizsgalt nem kell muteni 1 hetre be kell be fekudnom infuzio torna meg erzestelenites helyileg azt mondta ennek segitenie kell meg hogy megtanitanak majd tornazni amit minden nap kell csinalnom.hetfon mar megyek is.remelem segiteni fog mert nagyon faj mindenem.

Remelem jol vagy amugy...meg mindenki:-)

2010. jan. 4. 16:04
Egyébként mit mondott???
890. telifánt (válaszként erre: 889. - Torontohun)
2010. jan. 4. 16:04

SZia!

Még nem dolgozom, majd csak február 1-től ha minden igaz. De ezt is csak a hó végén tudom meg, mert akkor kell mennem kontrollra.

Az hogy jóképű meglepi volt :-P

2010. jan. 4. 14:45
Sziasztok! Itt vagyok Pesten !!!!! MA talakozom a dokival.Remelem mindenki jol van .Telifant! gondolom te mar vissza mentel dolgozni! Azt nem mondtad hogy raadasul jo kepu is...
2010. jan. 1. 20:27
Koszi a valaszt ,sem csavar sem paltina nincs bennem csak siman serv de az faj piszkosul most is ,mindegy megyek .Remelem minden jo lesz.
887. Buksi13
2010. jan. 1. 18:42
a válasz második része Torontohum-nak szólt, csak kicsit összevontam őket. De azért biztos értitek..
886. Buksi13 (válaszként erre: 885. - F8db0709b8)
2010. jan. 1. 18:41

Hát egyelőre én sem akarok repülni, de azt tudom hogy régen kellett papir a dokitól. De akkor még valami más anyagból voltak a csavarok. Nekem vanalmi Titánium, vagy milyen csavarok. Na ehhez nem igazán értek.

De talán a sérvvel nem lesz gond, ha hosszu utra mész, azért fel tudsz állni néha. Megmozgatod a gerinced. Persze, ez biztos függ attól, milyen állapotban vagy. De biztos nem lesz gond. És tök jó lesz a repülés.

2010. jan. 1. 16:45

Nincs.nekem fém van a nyakamban,de repülni nem akarok:)

Orvos mit mond?szabad?

884. Buksi13
2010. jan. 1. 15:35
Hát ez jó kérdés. De itt talán nem olyan hirtelen változik a nyomás, mint pl. a hullámvasut stb. mert nekem azt mondták olyan nem szabad. Bennem még fém csavarok is vannak, nem tudom a reptéren mit szólnának hozzá?? Van valakinek tapasztalata?
2010. jan. 1. 13:59

Sziasztok!Megszeretnem kerdezni mi a velemenyetek ,szerintetek ezzel a gerinc servvel ulhetek repulore ? Azt gondolom hogy a hosszu ules az nem lesz jo de hogy olyan magasban a legnyomas vagy egyebek nem csinal nagyobb bajt? Valaki repult mar igy? Holnap megyek ,most izzgulok az ut miatt......

koszi

882. kanada
2010. jan. 1. 00:44
BÚÉK Mindenkinek!!!!:)
881. Az anya
2009. dec. 30. 16:51

Sziasztok!

Nagyon boldog szeretetben, boldogságban, egészségben, gazdag új évet kívánok mindenkinek!

2009. dec. 30. 16:42

Igaz, hogy még nincs itt az év vége,

De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.

Ezért hát, míg stabilan állok,

Boldog Új Évet Kívánok!

2009. dec. 30. 13:11
Nektek is Boldog Uj Evet kivanok!!!!
2009. dec. 30. 08:32
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!
2009. dec. 30. 08:14

Sziasztok!Én most nem panaszkodnék:)Megint hó van,ennyi legyen elég:)

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, SMS-t írnék ha tudnám a számod, így kívánok Boldog Újévet!

2009. dec. 30. 07:59

Sziasztok!

Remélem mindenki jobban érzi magát.

Mindenkinek Boldog, egészséges újévet kívánok!

2009. dec. 24. 13:37
Filcike! nagyon szep , en is kellemes karacsonyt kivanok bekeben szeretetben mindenkinek.
874. f8db0709b8 (válaszként erre: 873. - Kanada)
2009. dec. 24. 07:35

Kanada!:))

Tudok szebbet is!:)

Puszi!:)

Szép Ernő

Csitt, csendesen!

Csitt, csendesen,

itt az angyal!

Szól a csengő:

csingiling!

Nézd, mint hozott!

Ó, milyen szép!

Zöld fenyőn hány

gyertya ring!

A fa csúcsán

fényes csillag.

Tán mennyből szállt

egyenest.

Mennyi játék!

Milyen öröm!

Ó, áldott karácsonyest!

873. kanada (válaszként erre: 871. - F8db0709b8)
2009. dec. 24. 00:27

Filcike:):)

Ez nagyon szép!!!:)

Puszi!!!

2009. dec. 23. 15:28

Sziasztok Lányok!

Boldog Békés Karácsonyt kívánok én is nektek!

Vigyázzatok magatokra, gyógyuljatok!

puszilok mindenkit:)))

2009. dec. 23. 07:32

Sziasztok!

Leszállt egy angyalka,

S a fülembe súgta:

Kik kedvesek neked -

Gondolj ma azokra.

Eszembe jutottál

Te és a családod,

Áldott, szép karácsonyt

Ezúton kívánok.

870. kanada
2009. dec. 22. 18:29

Sziasztok!

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook