Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást! (beszélgetés)
Sziasztok!
Évi, nagyon sajnálom. Én se értem néha, miért nem fogant meg a baba, pedig akkor együtt voltatok, amikor kellett. :)
Kriszti, örülök, hogy jól érzed magad. :) Nekem e héten kiderül, jobban mondva a hétvégére biztosan. :)
Szia!
Köszi, jól vagyok:) Az álomkórt leszámítva:)
A hőddel kapcsolatban csak annyit, hogy nekem se ment magasabbra 36.8-nál egész ciklusban. A múlt hétvégén volt először 37, de akkor is azért szerintem, mert tovább aludtam:) Szóval, nem kötelező 37 körülinek lennie a hődnek, ha baba van akkor sem:)
Szió!
Megjött ma,így megrendeltem a gyógyszit,mivel sehol nem árulnak csak úgy.Holnap délelőtt meglesz,de akkoris elkezdem,nem baj,h a 2. nap lesz...
A hőm is lement 36.5-re,szóval indul egy újabb reményekkel teli hónap.És most annyival előrébb vagyok,h érzem,teszek is érte valamit.Persze eddig is ittam a teákat,de most méginkább! :-)
Veled mizújs Évi?
Hogy viseled Kriszti az első heteket?
Én még nem láttam/találtam 2010 decemberi topikot.
Sziasztok!
Én most várakozó állásponton vagyok.
A hőm most 36,4 volt. De legmagasabban is 36,8 volt e hónapban. Remélem, még lehet babóca belőle. :)
És Te kisiskolás1? Hogy vagy? Olyan ritkán írsz.
sziasztok
hogy vagytok?
Szia!
Lehet, hogy baba van a dologban csak még pici! Mióta méred a hődet? Hányadik napon vagy?
sajnálom!
de hátha ez a baba veled marad!!! :-)
gratulálok! :-)))
gyorsan elolvastam a naplódat.
az a babó angyalka lett?(nem muszáj beszélned róla,ha nem szeretnél)
szerintem lehet!
próbáld meg 2 nap múlva is a tesztet,reggel!(a hődet te tudod,h mennyi szokott lenni!)
szorítok!
Rég óta próbálkoztok már?
igen,azonnal Te jutottál eszembe,h így volt...
szerintem a gyógyszer benne van,tuti,de a barnázásban nem hiszem.holnap szerintem minden kiderül.
Szia!
Ne add fel! Nekem is 36.7 volt a 28. napon. Hát, lehet, hogy a gyógyszer befolyásolta a hődet.
Szorítok!!!
szió!
Hát,nem fényes...
ma 36.7 volt,de az lehetett azért is,mert este bevettem egy fél algopirint,fájt a torkom,és féltem,h este belázasodok...
de sajna meg fog jönni,legalábbis úgy néz ki.szerintem kezdek barnázni.
Szia!
Mizu? Hogy vagy? Hőd, hogy áll?
Ne is mondd, én is úgy vártam, hogy tesztelhessek:) Szinte 1 hétig nem aludtam semmit:) Utána meg a teszt miatt, de most kezd visszaállni, remélem nem kiabálom el! Szóval, türelem:)
Ilyen nekem is volt régen, ebédeltem és majdnem lefordultam a székről a melóhelyemen! De, ez reggeltől estig tartó álmosság:D Nem baj, majd alvajáró leszek!
Hát akkor végülis még lehet baba attól,h nem érzek semmit!ez jó hír! :-)))))
Ezek a hátra lévő napok gyorsan eltelhetnének...persze nem sürgetek semmit,de hisz tudod! :-)))
Az álmosság rám déltől 2 óra körülig szokott rám törni.Olyankor majd leesik a fejem,de ez semmit nem jelent,mert kb 3 hónapja ez van.Amúgy azt olvastam valahol,h a megemelkedett prolaktin szint okozza,szóval akkor nekem lehet,h 3 hónapja emelkedett meg.
Neked meg természetes,hisz KisMangó ott van veled! :-)))
Én is így voltam, hogy nem éreztem igazán semmit. Hát, nekem is inkább görcsölt és nyilallt. Nem tudom, hogy milyen lehet az a csipkedés?:) Emlékszem egyszer pont a méhem közepébe nyilallt egy nagyot, ha nem ültem volna, biztos leülök! Ne is izgulj, kiderül lassan, hogy mi a helyzet!
Jól vagyunk köszi, vagyis én nagyon álmosan:) Tegnap se bírtam megnézni a Barátok 2. részét! Persze, hogy mérem:D Én már csak így maradok:D
hát...megmondom őszintén,h most abszolut nem érzek semmit.Sem azt,h van baba,sem azt,h nincs.Teljesen hétfőn derül ki,vagy hamarabb,ha megjön...néha nyilallgat a hasam,de mások csipkedésnek írják,és nekem ez nem csipkedés...szóval inkább nem mondok semmit.a méhszájból sem tudok semmit megítélni egyenlőre.tegnap lentebb volt,mint tegnap előtt.ennyi.lelkileg jól vagyok,és boldog,de akkor lenne ez 100%,ha tudnám,h van baba...igazából ennyit érzek.
és ti?szoktad még mérni a hődet?
Jaj, félre olvastam, amit írtál:) Kicsit fáradt vagyok! Majd veszek c-vitamint, köszi, hogy aggódsz értünk!
Hogy vagy? Olvastam a hődet, nagyon jó!
Kriszti!
Olvastam a naplód.A Hipp-ben minden vitamin benne van,de C-vitamint nem árt mellé szedni,csak egy kicsit,nehogy beteg legyél!!!Mondjuk reggel,ha este iszod a Natalt.
Nagyon örülök neki!!!
Az én dokim Szolnokon kifejezetten sármos doki volt,és annyira rendes!!!Komolyan érdekelte,ha bajom volt,nem csak ímelt-ámolt.Bocsánatot kért mindig,mert hideg volt a kacsa...szóval sírhatnékom van,ha rá gondolok...pont amikor elhatároztam,h én pedig eljárok hozzá szolnokra,akkor derült ki,h elmegy külföldre 3 évre...Norvégiába,mert ott megbecsülik...ez van.pedig rengetegen jártak hozzá...most meg keresgélhetek.
Bizony,5 nap...jujj...
Szia!
Minden ok, de még nagyon picike!:) Írtam a naplómba, ott elolvashatod!
Hogy vagy? Már csak 5 nap? Szorítok nagyon!!!
Kriszti!
Mi volt a dokinál????????????????
egy kicsit magas,de optimista vagyok!
ha megjönne,megveszem a gyógyszert,amit ajánlott a doki.
velem?
hétvégén,vagy hét elején kiderül...
a hőm fent van...
reménykedem,de azért optimista vagyok...de szerencsére a progim tökéletes! :-)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: