Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Mi azért megtartjuk a kutya-gazda viszonyt a lakásban. Tudja, hogy hol a helye. Ágyba nem jár, kajával nincs elkényeztetve. És persze nem beszélünk neki folyamatosan. Nagyon okos állat. Sokmindent megért és tud.
Nekem egyetlen egy bajom van vele, hogy rettenetesen hullik a szőre. Ezért szeretném már udvaron tartani. Egyébként egyáltalán nem zavar a lakásban. Nagyon jól érzi itt magát. A miénk is sír, ha anyukáméknál az udvaron hagyjuk őt, mi pedig bemegyünk a házba. Pedig van játszótársa is ott.
Nyugodtan ha gondolod privitis írhatsz de itt is válaszolok ha tudok.Egyébként ahogy olvastam a történeted lájkolni akartam rájöttem hogy itt nem lehet. :)
A zsibbadás nekünk is volt ma, úgy mentünk anyósékhoz, hogy a hátsó ülésen ült sógorom és a kutya, de sógorom azon az oldalon ült, ahol a kutya ki szokott nézni az ablakon, ha lassítunk vagy városban vagyunk. Na, az ő nagy hasán jobban kilátott és stabilabb volt, így ott maradt egész úton és sógorom karja már zsibbadt. Hazaúton már leparancsoltam, hogy most bizony a bal oldalon leszel és kész :) A szavak értésén néha mindenki meglepődik, ha kimondom, hogy fésű, iszkol el a francba, ha mondjuk, hogy séta, röfi, zöldszemű, cegléd, akkor pedig ugat és toporog, örül. Pedig direkt normális hangsúlyon mondjuk. De ha már összeakadtunk kérdezhetek számodra szakmai dolgot?
Az én kutyám is azt hiszi néha magáról hogy öleb és az ölembe fekszik hoyg simogassam nem nagyon érdekli hogy úgy elég hamar lezsibbad a lábam :) Látod miben jobb egy máltai? :)
nem közösítünk ki.Nekem nagyon tetszik a máltai.Ja és kutyakiképzőként dolgozom szóval nekem jöhet minden fajta kutya.A gyerekként kezelést meg nem úgy lrtem hogy felveszed ölbe hanem amikor például gazdi engedélyt kér a kutyától hogy elmehessen meg mondja hogy ekkor meg ekkor jövök meg ilyenek.Vagy hosszasan beszél a kutyához mintha értené vagy azt mondja ha rossz leszel ez meg ez a büntetésed ő nem látja az összefüggést ebben.És ilyenekre gondolok.
Na persze- persze, most közösítsetek ki, mert nektek van egy nagy vizslátok, nekem meg máltaim van ;-)
Persze, ez a gyerekként kezelés olyan, hogy én is azon kapom magam, hogy na most elég, nem fogom felvenni, majd jön, ha akar, nem egy gyerek, nem jöhetsz fel, ha azt mondom, stb, de ő a LILI :)
Jaj csajok, itt nyűglődök este 6 óta, hogy úgy ennék valamit, Párom hiába ajánlgatott fel akármit nem kellett, erre anyukám leszólt, hogy hozzott citromos fagyis, kérünk ? :P
Nívea nekem is magyar vizslám van.Luckynak hívják.Mi kertesben lakunk de bejárhat a házba.Egyébként a vizsla nagyon nehezen viseli ha távol kell lennie a gazdától.Legalábbis az enyém sír kint ha kizárom.De nem baj mert bent meg van a helye és mindigb ott van ha bejön szóval nekem nem baj ha bent van.Mi mondjuk nem gyerekként kezeljük, mert az nem jó a kutyának, de a megjött apád meg anyád nálunk is meg van.
Én most pont azon vagyok, hogy sajnos talán azért szúr, mert 8 nap múlva esetleg megjön :( Meglátjuk...
Az anya- apa, pont olyan, mint ha a mi párbeszédünket írtad volna le :))))))
Nekünk vizsla a gyerekünk :D De őt is úgy kezeli mindenki. Én úgy is mondom neki is, hogy megjött apád :DDD A férjem meg azt szokta neki mondani, hogy olyan vagy, mint anyád! Egyik innen nyávog, másik onnan nyávog nekem :DDD És persze tesómék a keresztszülők, akik mindig elkényeztetik mindenféle finom jutalomfalatta :)
Nekünk panellakó a kutyus, de ha sikerül kertesbe költözni, akkor persze kiszoktatjuk őt.
Ne is törődj a nagyszülőkkel. Hamarosan az orruk alá dörgölheted, hogy nem a kutya az unoka :DD
Hogy mitől lehet, azt szerintem hadd ne találgassuk. Úgyis tudod, hogy mit mondanánk: Lehet beágyazódás jele, de be is képzelheted, vagy csak valami olyat ettél. Nekem is sokat szúrt itt is, ott is, aztán mégis csalódtam. Türelem! :)
Úgy látom az emberek mindenhol ilyen tapintatosak ha a gyerek témáról van szó.
Hát nálunk is előkerült az unoka dolog, mert van egy máltai selyemszőrű kutyusunk, aki enyhén gyerekként van kezelve, és anyós mondta neki, hogy:
" gyere ide Lili, úgyis te vagy az én unokám, mert ezek sosem csinálnak!" na szuper... pedig, ha tudnááá. de ilyenkor mit mondana az ember?! Rajta vagyunk az ügyön, vagy mi????!!!
Képzeljétek ma éreztem a méhemnél párszor szurkálást és két napja a jobb petefészkemnél is. Nem nagyok, enyhébbek, de érzem. Mitől lehet?
Rákszűrést az csinál a doki. Az az egyik kötelező vizsgálat terhességnél, ezt mondta nekem az orvosom. De szerintem is várj addig, amíg megbizonyosodsz róla, hogy terhes vagy. Akkor majd megvizsgál, meg már megtudhatsz pár dolgot a babáról és egyúttal szűrnek is.
Itt vagyok, itt vagyok! De minek! Csak keseregtek itt nekem :DDD Tessék kicsit vidámabbnak lenni!
Szolidáris voltam ma Dittivel! :D Én is anyósnézőben voltam. A műtét miatt elmondtuk nekik, hogy mi a helyzet velünk. Már nincs erőm hazudozni és magyarázkodni, meg az örökös "Mikor lesz már unoka?" kérdést hárítani.
Nem nagyon hatotta meg őket az, hogy nem jön a várva várt unoka és meg is műtenek. Mintha semmit sem mondtunk volna. Fura volt na! Nem ezt vártam.
üdv itt!
Így van, menj el később! De különben terhesség alatt is csinálnak rákszűrést! Tehát nem hiszem, hogy akkora gond lenne.
De ha elmégy, akkor jelezd, hogy lehet, hogy babás vagy és majd a doki megmondja! :)
ha egy hete volt peteérésed, akkor még egy hét kb a mensi? de miért most akarsz elmenni? menj el két hét múlva, addigra a teszt is mutatja, nem?
sziasztok!
Párommal babát szeretnénk és együtt voltunk peteéréskor (1 hete). Nem tudom h sikerült-e teherbe esnem, de ha igen, akkor okozhat esetleg vetélést, ha most mennék el méhnyakrák szűrésre?
Sziasztok!
Ma voltunk Anyósnézőben...kész élmény volt. 10 óra hosszát aludtam este, de már 11órakkor, mikor odaértünk majd leragadt a szemem, és kettőkor haza kellett jönni, mert én aludtam a kanapén... amúgy sem volt semmi különös, de most mindjárt tényleg alszok...
hol vagy Níveám???!!! Hiányzol!!!!!
akkor én inkább csendben maradok.....:(
Tegnap totál kiakadtam a vonaton találkotunk férjem kollégájával és a feleségével, és a felesége kérdezte mikor lesz babánk ugye 4 év után meg szokták ezt kérdezni Lali meg mondta hogy majd lesz valamikor.Erre mondja a feleség hogy hát miért nem szül már neked a feleséged? Nem ideje lenne már? Alig vártam hogy elmenjen.Olyan sírógörcsöm volt.Igaz ő ezt olyan viccesen mondta azt hitte ez tök jó poén.Én meg ki vagyok mert állandóan bennem van az az érzés hogy én még erre se vagyok jó.Na mindegy.Ez van.
hát nekem 3 hónapot kellett várnom.Már 5nél tartunk,de mindegy lett volna ha nem váunk mert az 5 hónap alatt nem is volt vérzésem.Most meg azóta nem áll el.Nagyon tuti.Kicsit kezd elegem lenni,de hát van akinek ez könnyen megy van akinek nehezen.Na természetesen én ebben is azutolsók közé tartozom.Ebben is mert minden másba is nekem eddig simán nem ment az életemben semmi.Miért ez lenne könnyű.Én már mondtam páromnak ha egy gyerekem lehetne már azzal is kibékülnék pedig minimum kettőt akartam de ha három jött volna azzal se lett volna gond.Szóval több gyerekről álmodtam de csak adná az ég hogy legalább egy legyen.Ha egy összejön akkor már boldog leszek.Csak az jönne.
Nekem is volt egy terhességelhalásom januárban, azt mondta a doki várjuk 6 hónapot ugyanis kis műtétem volt. Most végül is nem gyúrunk régóta két hónapja, de olyan érdekes a női szervezet, mert nekem a két fiú mint írtam szinte azonnali próbálkozásra tervezés nélkül megfogantak, most meg nuku. Remélem mihamarabb lesz egy öcsi vagy egy hugi, ezt úgy érezzük még a boldogságunkhoz.
Hehe! Én meg elátkozott faluban élek. Mire beszereznék a kiscipőt és a többit, addigra már meg is szülnék :DDDD
Hát én amikor pozitív lett a tesztem a méhen kívülinél akkor visítva szaladtam be hogy terhes vagyok, és olyan bolodog voltam hogy igazából 5 percig nem tudtam volna magamban tartani.De mi mondjuk előtte a teszteket együtt csináltuk meg.Ez volt az egyetlen amit nem mert úgy gondoltam hogy na ez is negatív lesz, és nem hát az pont pozitív volt.Szóval szerintem semmi kiscipő kissapi meg ilyenek nem lesz szerintem mert ahogy pozitív a teszt azonnal el fogom mondani ha nem együtt csinálnák tesztet. :)
Hidd el, hogy jobb ez így, mint ha megfogad és ne adj Isten elvetélsz, mert a méh gyulladt!
ezután már semmi baj nem lesz! Meglátod!
Nálunk mindhárom alkalommal elmaradt a nagy "bejeletés". A férjemmel már napokkal előtte tudtuk. A harmadik babánál már előtte egy héttel olyan rosszul voltam, hogy a férjem már bekönyvelte a sikert!
Szóval....nincs ilyesmi, de "lányként" mindig arról almodtam, hogy kiscipő, kissapka, akármi.
Ez ne legyen csalódás! Inkább örülj, hogy kiderült és kezelik! Ez ha lecseng, akkor jöhet a baba :) Csak türelem (ami tudom nincs, de akkor is)!
hát hétfőre szerintem is, de mindegy, nem csinálom meg elsejéig
Jólvan akkor megjön az még! nekem utalással volt,de megjött rendben nagyon hamar. puszik
További ajánlott fórumok: