Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Jó reggelt!
igen, d vitamint én is szedek, de csak receptre van! És ráadásul nem is csak úgy, mert kell valami indok hozzá. Pl. csontritkulás. Nekem is úgy írták fel, hogy alacsony volt és sutyiba egy csontritkulásos beteg nevére, akit ismertek és megdumálták vele. Bonyolult ez!
Nívea!! A negatív mostani teszt még semmit nem jelent. Egyszeűen lehet még korai volt.
JA! ÉS KÖSZI, HOGY MARADHATOK!!!! :) kEDVESEK VAGYTOK!!!
Az igaz, hogy csak receptre adnak nagyobb mennyiséget. Én most nem szedem, mert babát várok, de a doki már felírta szülés utánra. Akkor napi 3000NE-t fogok szedni.
A férjem egész télen szedte 3000NE-t naponta.
Semmi baja sem volt. Még a reumája is elmúlt, de körülötte sok influenzás volt, és azt sem kapta el.
Tavaly februárban kezdtem el szedni a D vitamint, akkor én napi 6000NE-t szedtem, ő napi 3000NE-t.
Előtte mi is szedtünk másfajtát, ami nem receptköteles, Béres, vitamikirály, stb. Egyik sem használt. Olyan kevés volt benne a D vitamin, hogy még egy babának sem lenne elég, nemhogy egy felnöttnek.
Vérvétel kellene, hogy van-e hiányod.
Ha hiányod van, akkor napi 6000NE, ha éppen felette vagy, akkor elég napi 3000NE.
Köszi:)
Én egy sportolóknak kitalált vitamint szedek, ami multivitamin, és van benne D is, méghozzá 1 tablettában 400 NE/10mcg...ez elegendő? Milyen infód van a szükséges mennyiségről?
Ezen kívül van benne még rengeteg összetevő is! megnéztem, hogy vas és folsav is pl annyi van benne, minta Femibionban! Jód is van benne..még ezt is hallottam valakitől, hogy kell..
Szerinted elég lehet?
A nőgyógyász szerint igen!
sajnálom:(
de én is azt mondom, hogy legyünk erősek és türelmesebbek és ne teszteljünk!!!
Nekem is úgy tűnik hogy eltelt ez a 32.nap is megint, és csak annyi van, hogy megint a jobb oldali petefészeknél érzek érzékenységet...illetve puffadt a hasam de nem görcsöl legalább már:)
Így én sem szeretnék görcsölni, muszáj lehiggadni, mert az nem tesz jót! csak ezzel vigasztalom magam!
Rossz vagyok! Nem bírtam magammal. Megcsináltam most egy tesztet. Igaz, hogy nincs tünetem, meg este van már, de belém bújt a kisördög és arra gondoltam a 28. napon, hogy hátha... :S
Az eredmény negatív lett. Vagy korai volt még, vagy meg fog jönni és most sem sikerült. Többet nem veszek előre tesztet, mert csak vaktában lődözöm.
Ezek csupa jó hírek! :)
Nagyon vigyázz magatokra.
nekem a menzesz jeleim nagyon erősek...szóval nem tudok különbséget tenni:(
ellenben nagyon nem bírom elviselni az emebereket illetve különösen néhányat!!!!!
kb ennyi
alhasi fájások...étvágyam nem sok van ha meg rámjön akkor zabálok
Én multivitamint szedek de állítólag minden elég ami abban van
A havim nekem is pontos volt eddig...most nem értem mi van igy a32.napon?! de eddig nekem is jo volt, és kb ugy tapasztaltam hüvelyváladék alapján is, hogy 14.nap körül voltak AZOK a napok:)
fúúúú! Semmi tanácsom nincsen! Semmilyen. Nekem szerencsém van úgy érzem, mert pontos a havim és a peteérést is érzem. És ennyi. Szedem az elevitet, magne-b6, folsav, vas, c-vitamin, d - vitamin. És most kapom a szurikat.
Komolyan nem tudok tippet adni. Bocsi érte!
Ja utrogestan szájon át megy!! Hát.... nekem azt mondták, hogy mindegy. Ma is mondták a gyógyszertárban. De ki tudja.
Adsz jó kis tanácsokat, miket csináljon, tartson be az ember, hogy sikerülhessen?!
Én most ezekre hajtok!!!:)
Köszi!
Köszi csajok!! Tényleg!!!Kedves vagytok és jó itt veletek!! Maradhatok még azért? Mert a fórum arról szól, hogy szeretnék teherbe esni.....?? Lécci, lécci, lécci!!
Aludtam egy nagyot már, főztem egy kis geze-micét :). Kibírtam. Tök jó minden!!!
Szia!
Gratulálok! Nagyon megérdemeltétek!