Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, akinek a terhesség tüneteként émelygése volt, az mennyi időre jelentkezett és a napszakot illetően mikor volt jellemző? Olyan gyomortáji rosszullét jellegű?
Aki ilyet tapasztalt kicsit jellemezné!? Köszönöm szépen!
Sziasztok Csajok! Köszi az erdeklödest! :) MMi jol vagyunk, kiutaztunk Nemetorszagba a Tesomekhoz. Holnap lesz nekik a polgari esküvö :) Aztan megyünk tovabb török lagziba :) Akörül lesz szerintem peteeresem. Ha lesz idö, akkor... de ezen jar legkevesebbet az agyam.
Veletek mi ujsag? Majd 2 het mulva erek haza, akkor több idöm lesz :) Vigyazzatok magatokra! Puszi!
Én is szeretném kipróbálni, de sajnos a közelben nincs lehetőségem, a könyvet pedig egyetlen könyvesboltban sem találom.
Azt olvastam róla hogy azon kívül, hogy rendbe teszi a hormonháztartást még a kisebb elzáródásokat is megszüntetheti.
A göböket szépen, finoman körkörösen maszírozd, úgy hogy egyre nagyobb köröket írsz. Utána pedig az ujjaddal vezesd a tejcsit a kijárat felé.
Nekem ez mindig segített.
Remélem értehtően írtam :)
Sziasztok!
Ma nagyon jó napom volt. Bringáztam, úsztam. Szinte az egész napot egyedül töltöttem. Jól feltöltődtem.
Lányok próbálta már valaki az aviva tornát? Nagyon sok jót hallottam róla. Egy időben le lehetett tölteni a könyvet a netről.
sziasztok.Remélem mindenki jól van.
Kisdoca nemtudom milyen gyógyszert szedsz,a lányom humeopátriás tejcsökkentő tabit szedett,attól csökkent a teje,mikor elvesztette a babát.Remélem hamarosan rendbejössz.
Nívea miújság nálatok?
sziasztok!
Köszi a tanácsokat. Gyötrelmes éjjel után, úgy látom jobb a helyzet. Nem aludtam semmit szinte, egész éjjel cseréltem a vizesruhát a cicieimen. Nyomásra semmi nem jön ki belőle, de magától rájön a csepegés. Úgy érzem, hogy a göbök is kisebbek lettek.
Hát folytatom a vizesruhát és a gyógyszert. Hadd csepegjen ha úgy jó neki.
kedves Kisdoca, nehéz kérdés. Szerintem valamennyit érdemes fejni, de csak keveset, éppen csak annyit, hogy kis megkönnyebbülést érezz, egyébént begyulladhat, belázasodhatsz - az neked most nem kéne. Szóval mindig kicsit, és egyre kevesebbet fejni.
És homeopátiás bogyók közül az Urtica Urens 15 CH-s higításban (de csak ebben!)
és a hidegvizes borogatás...
a mellem ma reggelre bekeményedett, fáj, mint az állat és ömlik belőle a tej.
kimentem az ügyeltre, nőgyászhatra. meg se nézték. szedjem a tejapasztót és vizesruházzam. és fejjem, de ne nagyon, mert jobban kezd termelődni. Na?? mit csináljak??
Szerintetek?? Csak sírni tudok. jön a tej, de senkinek nem tudom adni.
JR!
Ezt lessétek meg! Gondoltam elkezdek így a ciklus felénél hőmérőzni, h mikor lesz pém. Naívan gondoltam, h az eddigiek alapján a 15-16. napon! Erre tessék: [link]
Most vajon előbb volt pé???? Ilyenkor is az LH hossza ugyanakkora, vagyis nálam 13 nap?