Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak fórum

Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)

37. szelorsi (válaszként erre: 36. - Pimpi3)
2008. jún. 25. 12:17
Jaj, de irígyellek, hogy ennyit mozogtál ma! Ebben a hőségben! Otthon vagy napközben? Hol dolgozol? Jó lenne ha én is inkább reggel tudnék tornázni, és le tudnám reggel, de sajnos este marad, akkor meg már életkedvem is alig van, meg időm sem. De azt a 25 perceset csak kiszorítom.
36. pimpi3 (válaszként erre: 35. - 78b7883de8)
2008. jún. 25. 12:07

Terembe nem de ithon tornáztam!40 percet birtam keményen!:))Nagyon kész van a térdem,de ugye ma már bicajoztam is 1 órát!

MOst szakad rólam a víz mert elötte bekentem magam paprikaolajjal!

35. 78b7883de8 (válaszként erre: 34. - Pimpi3)
2008. jún. 25. 11:04
Na ez az :D Neked is nyomás a terembe gyúrni :d
34. pimpi3 (válaszként erre: 32. - 78b7883de8)
2008. jún. 25. 10:17

Én se izzadok napozás közbe!

Tegnap is strandon voltam egész nap és jó barna lettem,de annyit ittam!Jól be is vagyok vizesedve!

33. pimpi3 (válaszként erre: 17. - Szelorsi)
2008. jún. 25. 10:15

Én is könnyitett tur.bóval kezdtem,de sajna abba kellett hagynom,mert nekem elég nagy foku izületi gyulladásom van!És attol csak rosszabb lett!:((

Pedig szerintem az a legjobb diéta!!!

Most probálok sokat tornázni,uszok és vizitornára is járok!

Nem eszek lisztes,rizses,tésztás,cukros dolgokat!Ezt nehéz volt megszokni,de mostmár simán veszem az akadájokat!

Lassan de biztosan fogyogatok!

2008. jún. 25. 09:41
Napozás közben nem izzadok :( Ahhoz túlságosan le vagyok vetkőzve olyankor. Marad a szauna :(
31. ALLICS (válaszként erre: 30. - 78b7883de8)
2008. jún. 25. 09:33
Nem...olyan mint a szauna izzadt.
2008. jún. 25. 09:29
A napozás? No ezt magyarázd meg! Fekszem a napon és hallom, hogy serceg a zsír? Ezzel utoljára országunk Norbija próbált megetetni 10 éve :D VAgy behúzom a hasam, hogy ne lássák az elhaladók? Esetleg lebarnulok és kisebbnek tűnök? Vagy hogy is? Minden trükk érdekel! :DDDD
29. ALLICS (válaszként erre: 28. - 78b7883de8)
2008. jún. 25. 09:27
A napozás is segít:))
2008. jún. 25. 09:24
No itt lehet a baj :D Tegnap volt a pihenőnapom, nem voltam teremben. Ma viszont kemény edzés lesz úgyhogy holnap majd csak csodálkozhatok reggel a mérlegen :D Köszi :D Ez eszembe se jutott :D Pedig logikus :D
27. ALLICS (válaszként erre: 24. - 78b7883de8)
2008. jún. 25. 09:22
Nekem pont,hogy beindította.A melegben torna közben duplán izzadok és ez hajtja a vizet nem köti.
26. 78b7883de8 (válaszként erre: 25. - ALLICS)
2008. jún. 25. 09:22
Nagyon ügyes vagy! Gratulálok!
25. ALLICS
2008. jún. 25. 09:21

Sziasztok!

Én 20 kg fogytam kevesebb,mint 3 hónap alatt.

Nem követek semmilyen divatos diétát csupán odafigyelek mikor és mit eszem és sokat sportolok.

2008. jún. 25. 09:19

Jó reggelt Csajok!

Gratula mindenkinek! Hogy bírjátok ezt a dögletes meleget? Ti is úgy vettétek észre, hogy ebben a melegben mintha lassulna a fogyás? Megkötnénk a vizet?

Pimpi Drága! Kitartás, biztos sikerülni fog! Feladni nem szabad, ha megakadsz, majd kisírod magad a vállunkon és folyt köv :D

23. 7ccca78f49 (válaszként erre: 21. - Szelorsi)
2008. jún. 25. 09:10
Köszi Orsi, hát kell akaraterő és kitartás az biztos, és türelem, mert néha bizony stagnál is a fogyás, és ha nincs sikerélmény, akkor hamar elkedvetlenedik az ember.
2008. jún. 25. 09:07
Ja, és nem utolsó szempont ennél a turbónál is és általában a fehérjealapú diétáknál, hogy a zsírból veszítünk főleg és nem izomból, a cél meg ugye ez lenne, hogy a hájunk tűnjön már el, és így a bőr sem sinyli úgy meg, sőt nekem abszolut nem lóg a bőröm még ennyi súlyvesztéstől sem, gondolom ezért. És a zsírvesztés amúgy is látványosabb, mivel ugyanannyi kiló zsírnak nagyobb a térfogata mint az izomnak. Szóval kell a fehérje, szénhidrát is kell csak kevés, és mindenből jó minőségű, nem agyonfeldolgozott.
21. szelorsi (válaszként erre: 18. - Shirley2)
2008. jún. 25. 08:47
Te is nagyon ügyes vagy, gratulálok! :-))) Csupa ügyes csajszi, akiknek van akaratereje és kitartása.
20. 7ccca78f49 (válaszként erre: 19. - Sarkanylany)
2008. jún. 25. 08:26

Nagyon jól bírtam a t.rbo diétát, elkezdtem utolsó mentsvárként én is, mondom lesz ami lesz, birom ameddig birom, és olyan jól birtam, hogy több mint két hónapig csináltam egyfolytában. A shake mellé még zöldségleves levét lehet enni, ami nagyon jó, mert telít és jól is esik az édeskés iz mellé egy kis sós. Én napi 1x-2x ettem a levest alkalmanként kb 5 decit is! Szóval igy nem voltam éhes, és szerintem nagyon jó a por ch-fehérje aránya és tartalma, és kalória tartalma, mert azért is nem voltam éhes, hiszen csak a napi három shake is kb. 900 kalória körül van ha jól emlékszem +a leves ugye, szóval nem éhezteti ki a szervezetet sem. Azóta is folytatom fehérje alapú diétát csinálok, csak már nem azt a shaket iszom reggel és már a többi kajám szilárd, csak megfelelő minőségű és mennyiségű, és igy is sokat fogytam már azóta is.

Nézdd meg az adatlapomat, ott még sok infot próbáltam írni összefoglalva persze, hogy hátha másnak is hasznos lehet.

De ha van kérdésed, még szívesen válaszolok, szerintem vágj bele, egy próbát megér!!!

19. sarkanylany (válaszként erre: 8. - 7ccca78f49)
2008. jún. 24. 23:40

szia

Szeretném megkérdezni, hogy a t.rbo diétát hogy lehet bírni? Hisz ha jól tudom, akkor csak a port lehet "enni".

Esetleg priviben is írhatnál róla. Utolsó mentsvárként talán el is kezdeném...

köszi

2008. jún. 24. 22:20

Sziasztok!

Én Norbi módszerével adtam le közel 40 kg-ot 1 év plusz 2-3 hónap alatt.

Még szeretnék majd 6-7 kg-ot fogyni, de egyelőre stagnál a súlyom.

17. szelorsi (válaszként erre: 15. - Pimpi3)
2008. jún. 24. 22:05
Pimpi! És te milyen módszerrel nyomulsz?? :-))) Biztos sikerülni fog, kitartás!!
16. szelorsi (válaszként erre: 11. - 78b7883de8)
2008. jún. 24. 22:04
Bocsi, csak azt írtad, hogy először a kilencven napossal lefogytál 40 kg-t, hát ezt úgy lehet érteni, hogy 90 nap alatt. De így oké.:-))))
15. pimpi3 (válaszként erre: 13. - 78b7883de8)
2008. jún. 24. 22:02

Én is gratulálok nektek!

Remélem nekem is sikerülni fog!Mostmár nem szenvedek,kezdem megszokni!Pedig soha nem gondoltam volna hogy ez lehetséges!Ilyenkor meritem az eröt ha olvaslak titeket!:))

2008. jún. 24. 19:08
Köszi a gratulációt mindenkinek :))))
2008. jún. 24. 19:08

Semmi nincs tiltólistán, de egy csomó minden kiesik a kalória értéke miatt, vagy én döntök úgy, hogy nem éri meg :D Szénhidrát déli és utánna fehérje. Nagyjából ennyi. Ötszöri étkezés szabott kalóriákkal.

A mozgás meg gyaloglógép (30+15 perc) és naponta változó súlyzós edzés három naponta egy pihenővel.

12. csiperke33 (válaszként erre: 11. - 78b7883de8)
2008. jún. 24. 18:42

Sziasztok:))))

Gratulálok én is a fogyásodhoz, biztos kemény munka volt. Én is csináltam a 90 naposat, de nekem mind visszajött sajnos. Most én is Norbizok, mint itt sokan mások, sajnos kevés eredménnyel, pedig lenne miből leadni:((

Ugye Orsi?:)) Sok sikert a továbbiakhoz:)))

Ja még egy kérdés: Milyen mozgást csinálsz, és mi az étrended, miből ehetsz többet, mi van tiltólistán?? Köszi

11. 78b7883de8 (válaszként erre: 10. - Szelorsi)
2008. jún. 24. 16:10
Dehogy három hónap alatt! Majdnem egy év alatt és utána következett három hónap szünet :)
10. szelorsi (válaszként erre: 9. - 78b7883de8)
2008. jún. 24. 15:50
Gratulálok neked a fogyáshoz, de én azt semmiképp sem tartom egészségesnek, hogy ha 3 hónap alatt lefogytál több mint 40 kilót. Az havonta majdnem 14 kg, az egyáltalán nem normális még ekkora nagy súlynál sem, nem? És biztos, hogy ha ilyen gyorsan adod le az vissza is fog jönni! De ne legyen igazam, sok sikert a további diétához! :-))
2008. jún. 24. 14:45

Sziasztok :D

151 kilóról indultam, és... már majdnem kétjegyű vagyok. Először a kilnecvennapossal lefogytam 40-41 kilót. Azután 8 kiló visszajött, ahogy elkezdtem rendesen enni. A fő baj az volt, hogy a zsír megmarad, izomból fogytam és löttyedt, zselészerű lett az egész testemm ezzel a diétával. Most egy testépítő barátom által összeállított diéta szerint eszek és csinálom a nekem összeállított edzéstervét. Már eredmény is van. Látszik, hogy has is van a háj alatt és 3 hét alatt lement újabb 13 kiló és kezdek feszes lenni újra. Meg sem ismerem a karom, eltűnt a tokán jó része és már tényleg kezd látszani a hasam vonala is.

2008. jún. 20. 13:26

Köszi lányok, Hát elkezdeni nekem is nehéz volt, aztán valahogy bekattantam ill. rákattantam és azóta csinálom egyfolytában.

Nem az első próbálkozásom volt már hogy lefogyjak, aztán akármit csináltam pár hét után mindig közbejött valami és abbahagytam, na ekkor csesztem el, mert utána sehogy se tudtam ott folytatni már ahol abbahagytam, ezért aztán az lett a vége hogy amit már leadtam kamatostól visszajött.

Ezért most egyetlen 1x sem bűnöztem, mert attól félek, hogy utána már elszaladna velem a ló, mint régen.

Hát hogy majd később mi lesz nem tudom, de remélem majd megtartani is sikerül mert az lenne a cél. De soha többé nem akarok kövér lenni, úgyhogy mindent el fogok követni hogy ne is legyek, mert mégegyszer nem biztos hogy végig tudnám ezt csinálni, kemény.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook