Akik legjobb barátnőt keresnek (beszélgetés)
Szia!
Hova valósi vagy?
Sziasztok!
Anna vagyok, 28 éves, és sajnálom, hogy idén sem volt olyan barátnőm, akit meglephettem volna egy kis ajándékkal, így karácsony táján..:-/
Remélem nem tűnök szánalmasnak, de szeretnék egy olyan lánnyal barátkozni, akivel semmi sem lehetetlen,
Üdv, és jó éjt Mindenkinek,
Anna
Nekem gyerekkoromtól kezdve egészen a 30-as éveimig rengeteg barátnőm volt. Anyum cukkolt is vele rendesen, neked a barátnőid a legfontosabbak? :) Aztán azon vettem észre magam, hogy a többség érdekbarátság volt, és nem az én részemről. Úgyhogy én többször is meghoztam egy döntést: aki csak kihasznál, vagy már nem érzem jól magam mellette, vagy olyat tett, ami nem fért bele egy barátság fogalmába, és kapott sok-sok esélyt, de nem változott a helyzet, azzal megszakítottam a kapcsolatot. A másik ok a változás, gyerekként még lehetünk hasonlóak, de a felnőtt mivoltunk (szerencsés esetben azért egy kicsit még gyerek is) már más.
Az élet túl rövid, de azért most optimista vagyok, hogy nem lehetetlen új barátokat találni (akár itt is). Nekem azért most is vannak, de azt érzem, mivel ritkán találkozunk, inkább haverbarátságokká alakultak át ezek a kapcsolatok.
Amit még észrevettem, hogy a távolság igenis lehet probléma, és ott alakulnak ki hosszú kötödések, akik gyakran tudnak találkozni, és ezért tudnak egymásra számítani.
A kommunikációs probléma pedig nemcsak a barátoknál gond, hanem az élet szinte minden területén. Figyeljétek csak meg a környezeteteket, vagy akár magatokat. Beszélgetés/levelezés közben feltesztek egyetlen érdeklődő kérdést is? (Ha igen, az nagyszerű! :) )Az emberek imádnak magukról beszélni, és alig várják, hogy a másik befejezze a mondandóját (ezért is nem kérdez közbe), hogy el kezdje a saját történetit mesélni. Viszont ez egy idő után egyoldalú, és sokakat zavar. Nem egy ismerősöm panaszkodik erre, köztük sokszor én is, de hát nem vagyunk egyformák, máshogy szocializálódtunk.
Szerintem egy igaz barátság a kölcsönösségen, az elfogadáson, és a szereteten alapul.
Ti mit gondoltok?
18. DBRCN
*remelem megtalalom a masik felem :D*
volt egy jo baratnom de... tavolsag sikeresen kozenk allt..
sose voltam azz a minden hétvégén buli
dee nincs is kivel mennem... :s
szóval kereekvalakiit akivel normalisan lehet hülyülnii
bennee vaana hülységekben :DDDD
és élvezi az életet és azzal aa felfogással van egyszer élünk :D
meg akivel tenyleg testvérként védjük egymast meg sok cukisag lehet kissé lom világban élek de.. remelem megtalalom *-*
Szia Gombóc !
Nagyon egyetértek veled,ennél jobbat még senki nem írt.Szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Üdv:Pipacs 81.
Sziasztok! Barátnőket keresek Budapest és környékéről, 20-32 éves kor között kb.
Utazás, szórakozás közös programokhoz
Sziasztok!
Fanni vagyok 21 éves Budapesten élek! Látom sokan vagyunk itt ezért gondoltam írok nektek!
Keresem a hozzám illő barátnőmet. Volt egy 7 éves nagyon szoros barátságom. Szinte már tetsvérek voltunk, de vége lett. Sajnos minden közeli barátnőmet elmart mellőlem. De ennek már több éve. Keresem az új legjobb barátnőm akivel csajos programokat csinálhatok. Megoszthatom bánatomat és örömömet. Ugyan ezt tenném érte is. Párkapcsolatban élek már lassan 4 éve. Szeptemberben kezdem egy OKJ-s képzést.Újra elkezdtem nyitni az emberek felé és hiányzik is mellőlem egy igazi barátnő!
Ha úgy gondolod szimpatikus vagyok számodra írj üzenetet! Nagyon sok szeretettel várom! :-)
Sziasztok!
28 éves ,csinos, szép, békés-megyei lány vagyok. Eddigi barátnőimben csalódtam, itt-ott lemorzsolódtak,ezért szeretnék ismerkedni hasonló életkorú, akár keresztény lányokkal is, akiknek erkölcsei vannak, jó szívűek, hallják a kül-, és belvilág zaját. Spontán és szabad gondolkodású vagyok. Imádok utazni, új dolgokat felfedezni, nevetni, beszélgetni..stb. Boldog lenni! :) Eddigi életem a munkáról szólt,felemésztette majdnem minden energiámat, most viszont szeretném végre az élet szagát magamba szívni és új életérzéseket kapni..veled:) Ha te is nyitott vagy mindenre, szeretnél valakiben teljesen megbízni, szeretnél egy igaz barátnőt akkor ne hezitálj írni nekem : sabeatheart@gmail.com
Szép Napot Mindenkinek!:)
Sziasztok.
Kecskeméti 19 éves lány vagyok. Barátnőket keresek 18-35 között :)
Sziasztok ! 27 éves debreceni lány vagyok és jó barátnőt keresek ! [link]
ez a facem
Sziasztok!34 éves Gyöngyösi anyuka vagyok.Van egy
1 éves kisfiam. A férjem révèn kerültem ide,sajnos e miatt nincsenek itt ismerőseim,baràtaim.Néha nagyon egyedül érzem magam.Jó lenne egy vagy több baràtnő,akikkel kimozdulnànk, vagy csak egy jót beszélgetnènk.Szóval keresem a leendő baràtnőm!
Sziasztok!
Én is baràtnőt keresek,akivel lehet beszélgetni,dumálni mindenről.Érdekelnek a művészetek;szînház,könyvek,s sok minden más.
Szia !
Ha komolyan gondolod,válaszolj levelemre.Igaz dolgozom és tanulok is - negyedikes egyetemista vagyok a 30-as korosztályból szintén.Hasonló érdeklődésű vagyok,imádok utazni is.
Sziasztok
27eves miskolci lány vagyok, korosztalyombol baratnot keresek csajos programokhoz, akivel jol kiegeszetenenk egymást :-)
Seta, kave, mozi, es a legfontosabb tracspartihoz ;-)
Irj batran!
Sziasztok!
Értelmiségi budapesti barátnőket keresek a 30-as korosztályból, akik szívesen részt vennének kulturális programokon (múzeum, színház, mozi, koncert), szeretnek utazni, kirándulni, akikkel jókat lehet beszélgetni, és olykor el lehet menni bulizni.
Sziasztok!
24 éves lány vagyok Veszprém megyéből, és barátnőt/barátnőket keresek.
Párkapcsolatom van, viszont emelett akad szabadidőm, amit szeretnék tartalmasan eltölteni. Imádok olvasni, sétálni, mozizni, termál fürdőbe járni. :)
Ha valaki szeretne levelezni velem, írjon nyugodtan.
Lányok jelentkezését várom, ha lehet a korosztályomból, vagy esetleg picivel idősebbekét.
Köszönöm a figyelmet!
Sziasztok!
23 éves Nyíregyházi párkapcsolatban élő lány vagyok. Barátnőt vagy barátnőket keresek. Akivel jót lehet beszélgetni, nagyokat nevetni,vagy akár csak sétálni, néha bulizni. Aki magára ismer nyugodtan írjon. :D