Akik kezdik egyre jobban utálni az embereket!!! (beszélgetés)
csak addig míg ember típusként gondolsz rájuk.
:)
még szerencse, hogy nem hariztam.
Betegségekben, végelgyengülésben meghalni sem népünnepély ám.
Sőt gyakran hosszabb, nagyobb kín, mint egy gyors tűzhalál.
Amikor az öreg fogatlan oroszlán éhenpusztul...
Úgy látom inkább nálad vannak gondok az értelmezéssel, remélem egyszer eljön az a nap, hogy tényleg érteni fogod az idézetet amit idemásoltam.
Legjobbakat.
Tökéleten értettem amit írtál, nem volt túl bonyolult.
Nem veheted a világ összes baját a nyakadba.
Aki születik, legyen az ember vagy állat, él, szenved és elpusztul. Ez az élet rendje.
Minél több embert meg ismerek annál jobban szeretem az állatokat.
Az állat külömbb az embertől mégha néha ől is.
És azt sem ok nélkül teszi!!!!
Kedves Fórumindító!
Ne utáld az embereket, hanem fordulj Isten felé.
Ha Isten felé fordulsz, akkor sok mindent megértesz, és nem azon fogsz agyalni, hogy hogyan vágd át mások torkát, hanem hogyan tedd jobbá a világot.
Kérlek Testvérem, ismerkedj meg különböző vallásokkal, és megtalálod a helyed a világban.
Menj el egy állatmenhelyre önkéntesnek, vagy menj állatvédőnek.
Amit még nagyon ajánlanék, ismerkedj meg a baháí vallással.
Sok szeretettel ölel: Napirai
A "rossz" az legtöbbször egyben a legkönnynebb megoldás is,és az emberek többsége hajlik a legkönnyebb megoldások felé.
Egyszerűbb lehülyézni valakit,mint elgondolkodni,hogy mért tette.Egyszerűbb haragudni(és még hatalomérzést is ad)mint megbocsátani,egyszerűbb rágyújtani,mint megtanulni a jógalégzést,egyszerűbb bevenni a gyógyszert,mint egészségesen enni,és sportolni,és egyszerűbb elfutni,mint előbb megoldási lehetőségeket keresni.
és egyszerűbb panaszkodni,mert akkor egy csomóan együtt sírnak veled(páran meg kiröhögnek a hátad mögött),mint örülni,mert akkor meg irigyelni fognak legtöbben,az örömödért.
Azt,hogy egyeseket mi óv meg ettől,nem tudom.
Nem akar nagyon mélyre menni ez az idézet, nekem ezért tetszik.
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Más is van úgy, hogy jobban szereti az állatokat, mint az embereket?
- Öregszem: már jobban szeretem a növényeket, mint az embereket 😜
- Jobban szeretem az állatokat, mint az embereket.
- Mi bosszantja jobban az embereket, ha levegőnek nézik őket mások vagy ha bámulják őket?
- Mennyi idő, mire az állam által megelőlegezett gyerektartás-pénzt elkezdik utalni? Én, mint különélő gyerek tarthatok-e rá igényt?