Akik barátnőket keresnek (beszélgetés)
Neked is!
Hol jártál az elmúlt napokban?
Szia!
És miért csak olvasgatsz? Csatlakozz Te is!
Sziasztok!
Nekem is az a véleményem, ha valaki szeret akkor mi keresni valója van egy társkeresőn. Szerintem ha lehet vele normálisan beszélni akkor beszéld meg vele a dolgot, ha nem akkor meg egyértelmű, ott kell hagyni, helyes lány vagy, ne hagyd magad!!
Hát szerintem sincs sok értelme. Ki akart kibékülni kivel?
Ezt a társkeresős dolgot sose értettem. Ha van valakid, akit szeretsz is (nálatok már megérett a dolog a szerelemre, azt hiszem), akkor letörlöd magad. Nem beállítod, hogy kapcsolatban vagy...le-tör-löd!
Biztosan találni fogsz egy irtó édes pasit, aki megbecsül majd, és nagyon fog szeretni!:)
Ui.: nem vagyok okos matekból, amit nagyon sajnálok is...kedden csak ülök a matekokon és hallgatok, vagy gondolkozok...sok a kudarcom vele...persze, témától függ, voltam én 4-es középsuliban!:D De itt...sokat szenvedek a matekokkal, mindig kellett uv-znom, vagy nagyon tepernem.:(
Sajnos mennem kell!:(
Szép estét Gombóc,meg Nektek is Csajok!
Aztán írjatok jó lenne ha egy kívül álló is elmondaná a véleményét...:$
Puszi!
Uhh...őszinte részvétem...!!Akkor Te nagyon okos vagy:) Én sík hüle vagyok matekból...:D
Kibékültünk a barátommal...aztán kíváncsiságból felnéztem arra a társkereső oldalra ahol fenn volt ...azt mondta nem használja,de mégis motoszkált a kisördög mi van ha mégis?!
Felregiztem..látom,hogy 3 órával ezelőtt lépett be..:S A szar elöntötte az agyam..felhívtam,persze nagyon nem tudott mit mondani..
Nekem már kezd összeállni a kép...szerintem ezzel befejezettnek tekintem ezt a "kapcsolatot"
Te,Ti mit csinálnátok a helyemben?
Na, mi baj?
Gondolj rám, matek óratervet írok...:S
Én se nem tudom...:S
Ajjj máááár annyira elegem van!!!!:@@
Passzolom a kérdést!!!
Gondolom itt is több, mint a nappali meló
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Miért fizetnek több adót akik többet keresnek?
- Hölgyek, Lányok, akik esetleg társat keresnek
- Akik régóta keresnek munkát 50 év felett
- Sok mindenről kell lemondanod a kevés fizetésed miatt? (akik föleg minimált keresnek....)