Akik augusztusra, szeptemberre nem várják, babásodjunk (beszélgetés)
Tényleg, erről a szellemcsíkról még én se hallottam. Bár én nem vagyok tapasztalt még ebben.
Képzeljétek, azt hittem tegnap megjön. Erre csak barnázott és ma már semmi nincs. Viszont egész du. szédelgek és hányingerem van!
Szia!
Köszönöm! :)
Szia Sibetti!
Üdv köztünk:)
Amikor abbahagytam 4 éve, nekem kimaradt 2 ciklus :(
utána minden rendben volt. Nyugi, minden helyreáll majd. ha nem akkor meg a dokibácsi segít :)
Sziasztok!
Jöhetek én is? Mi július közepe óta nem védekezünk. A gyógyszert már február vége óta nem szedem, azóta viszont vannak problémáim a ciklusommal. Az orvosom szerint ne aggódjak, mivel a bogyó szedése előtt rendben volt a mensim, így most is vissza fogom kapni rendben, csak idő kell a szervezetemnek. Azért azt mondta próbálkozni lehet, és összejöhet a terhesség ettől függetlenül. Tegnap jött meg, de csak barnázgat! Így gyúrunk a következő hónapra! HAJRÁ MINDENKINEK!!! :)
köszi megvan :)) majdnem kiszúrta a szemem!!
első baba lesz
szió!
na szóval 4 éve próbálkozunk és én elvileg 08.27-re nem várom. 30 napos ciklusaim vannak. Kell még valami hozzá?
Jaaa és hol tudom megnézni a táblázatot? :)
milyen táblázatban?
sztem le vagyok maradva :)
Szia Niki!
Hogy vagy ma reggel??
Csilla ez nem én vagyok:)A niki kisbetűvel van nekem:)
niki 1
Naaa ja :))
Már nagyon várom a pillanatot:))
Na remek! nem is tudom hova fajul ez az egész. 1 példa: anyukám kórházba került 200 feletti vérnyomással este 10 órakor vittük be, mert akkor már 2 napja ilyen magas volt és nagyon rosszul volt. Másnap reggel 10 órakor néztek rá először!!! Még a vérnyomását sem mérték meg!
Kivertem a balhét aznap délután!! Nem kicsit, utána egyből következtek vizsgálatok