Akik augusztusra, szeptemberre nem várják, babásodjunk (beszélgetés)
Akkor jól értem a pozi teszt ellenére mégis megjött?
Sajnos én is jártam már igy a menszi előtt 5 nappal teszteltem halványkát ami nem erősödött napokig majd 1 hét után megjött:(A doki szerint nem tudott jól beágyazódni
Szia!
Szerintem még ne tesztelj. Nekem múltkor a 30. napra jött :( 26 napos ciklus mellett, és 28-ra volt pozi tesztem, így nagy csalódás volt sajna.
Én a 29. napon vagyok, és türelmesen próbálok várni :) szúrkálgat vagy egy hete :D kajás vagyok és cici szép nagyra nőtt :D
Szerintem annak nincs jelentősége.
Mármint ovu tesztel akarsz?
Hány naposak a ciklusaid?
Sziasztok Lányok!
Sylke legyen igazad! Én már annyira nagyon szeretném!!!!
Ha azt akarod tudni mikor van peteérésed akkor minden nap a ciklus 10.napjától kb.délután használsz egyet és amikor a teszt egyforma 2 csíkos lesz akkor van peteérésed ez kb. a 14-15.napon szokott lenni.Ja és előtte a 1-2 órával ne ígyál.és mindig délután vagy este fele használd
Ha arra akarod használni , hogy kimutassa, hogy terhes vagy e akkor csak reggel az első pisiből lehet és ha halványan megjelenik a második csík akkor lehet örülni:))))
Sziasztok!
Kész vagyok teljesen ma vagyok a 28 napon és tegnap minimális barna rozsaszin folyásom volt ma is van egy minimális szerintetek a piri közeledik vagy a babóca ágyazódik be????Megörülök teszteljek vagy ne???
Sziasztok.
jaj remélem most sikerülni fog nagyon szeretném mindent megtettünk az ügy érdekében:)De biztonság kedvéért rendeltem még ovu tesztet:)
Szèp reggelt Lànyok:) Levra a mnka miatt ne aggòdj...a legnagyobb elõléptetés most következett be,és a legszuperebb karrier szàmodra most kezdõdik;) ANYÀNAK LENNI A LEGJOBB:) ( mondom ezt én ,akinek még nincs gyereke....na de lesz;) )
Betti akkor ez a hónap màr tuti a miénk;)
Stella hajrà:) és remélem pozit tesztelsz:)
IDE NEKEM A VILÀG ÖSSZES KÀVÉJÀ...MINFJÀRT ELÀULOK
Köszi:)
Van aki a héten tesztel mint én:)
Köszi:) 5 hete vagyok, pont ezért még szívhang sincs. Elvileg jövőhét hétfőn már lesz, úgyhogy mennem is kell UH-ra:) Az apuka is jól van:), köszi Sylke:D Viseli a hangulatingadozásaim, bár hozzáteszem eddig is nagyon "latinos" voltam. Most meg főleg:) De amúgy semmi tünet. MEg nem is lesz, nagyon remélem. Néha egy kis émelygés elfog, de az szinte 0. Míg nem volt baba, addig is néha előfordult ilyen. Nem fáj a cicim se. Nem vagyok álmos (sőt, föl vagyok pörögve:)). Úgyhogy tényleg minden szép és jó.:)
Egy gond van...a munkahely...:( De az elég komoly...mindegy azért most az sem gyötör annyira:D
Jupiiii!