Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Szia Csibe!
Én is nagyon ledöbbentem azon, amit írtál.
Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
Pécsen van a babád? Minden nap bejársz hozzá?
Küldtem privit. Rákerestem a neten a dokidra.
Szerintem hívd fel és kérj időt, akkor megmondja azt is, hogy hova menj!
Sok sikert!
Szia Viky!
A méhpempő mézzel egy fokkal jobb! Ma már így ettem.
Csibe!
Nagyon drukkolok nektek és jó egészséget kívánok! A Dokiban bízzál!!!
jajj istenem, kis drága!
Jó egészséget kívánok Nektek! és, hogy szépen fejlődjön a kis baba.
A magánrendelések általában délután 5 órától vannak, azoknál a dokiknál, akik a klinikán is dolgoznak. De ha tudod az elérhetőségét, akkor hívd fel és szerintem elmondja.
Szia!
Én amikor bent feküdtem, sokszor jött vizitelni és a szobatársamat ő műtötte! Szerintem nagyon aranyos és kedves, s a betegei is ezt mondták róla!
Szia Csibe, üdv köztünk!
Sajna én sem ismerem a dokit.
Remélem minden rendben nálad!
szia üdv itt :) Sajnos én őt nem ismerem.
Mennyi időre született a baba?
Jól vagytok?
Sziasztok Csajok!
Én július 10-re vagyok kiírva, és úgy tervezem, hogy májusban még végig szeretnék dolgozni, de majd meglátjuk, hogy bírom.
Sajnálom, hogy most nem tudsz jönni, de tényleg találj ki egy pénteket, amikor ráérsz!
Szia!
Azért még, mert egyrészt nehéz bejárnom Pécsre, másrészt pedig kicsit elbizonytalanodtam benne.
Oké lányok, nagyon aranyosak vagytok. Az jó lenne. Fogom jelezni nektek, csak legyen már kicsit jobb idő!! Nagyon útálom már ezt a hideget és havat!
Cicmic, Vicky hogy vagytok? Mikorra is vagytok kiírva? cicmic meddig akarsz dolgozni? Vicky Te?
Sziasztok!
Tumpika péntekenként szoktál korábban végezni? Mert akkor megbeszélhetünk majd egy pénteki napot, amikor már nem lesz hó.
Sziasztok!
Én nagyon szeretnék veletek találkozni, de sajnos nem tudok! Egyrészt 4-ig dolgozom, másrészt az utviszonyok a Mecseken iszonyatosak, harmadrészt csütörtökönként tornázni fogok járni :-((
Cicmic köszi kérdésed, de kezdem feladni. Nem foglalkozom már 2. hónapja a baba témával. Más problémáim vannak, amiket rendbe kell tenni. Meg igazából az a gyanúm, hogy hiába is küzdök, a természet elbánt velem. Ha idén nem jön a gólya, akkor lehet örökbefogadunk, legalábbis beszélünk róla.
Szia!
Szurkolok a tüszőcskéidnek! Csak azért kérdeztem mert a nővérem pénteken megy, szerintem neki hétfő-kedd már inszem.
Te nem csatlakozol a csütörtöki randinkhoz?
Sziasztok!
Cicmic82! UH. hétfő 14:00
Kritta! Ne parázz a lapartól, nem fáj.... Inkább lazíts!!!!!! S megy a drukk!
Jujj de jó!!!! Akkor már 4-en leszünk!
Hogy vagy?
Na sziasztok!
Jújj de jó, hogy Kritta te is jössz!
Ha gondolod megadom a nevem, és megnézhetsz iwiw-en, mert nekem itt nincs képem.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?