Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Csajok szedjetek aspirin protektet segíti a beágyazódást....
Recept nélkül kapható....
Csajok!
Tettem fel képet a virágszálakról..))))
jó reggelt!
olyan jol aludtam..semmi gyomorideg..))
pihenek-fekszem.ma már Egyedül vagyok,Férjecske dolgozik..
Icusom Drága!
Puszillak..pihennjél sokat..majd beszélünk.
Csuppancs!
Emlegettünk..hála isten tegnap már nem volt cucàkolás..eskűszöm csak attól rettegtem..)))
Sziasztok Lányok!
Szeretném a véleményeteket kérdezni a BMC-ről, hogyan zajlik a kivizsgálás, mennyi a várakozási idő..., milyenek az orvosok, mennyi paraszolvenciát illik adni szerintetek?
Most lépek ebbe a cipőbe, izgulok... Köszönöm előre is a válaszokat.
Sziasztok Lánykák!
Jól megleptek ma minket.A biológus,aki egy tündér:) azzal fogadott minket,hogy nem kettő hanem három babát kapunk vissza :):):)!!!
26án vérvétel.
Annuskám ölellek!
Gyönyörű kis babák:-)))
Gratulálok:-)
Szia Kittus!
Gyönyörűek a babák :)
Gratulálok!!!
Te is júniusban folyt.? Legalább látlak még:-)))Ennyi jó van a rosszban:-)Én már sokat erősödtem......
...és köszi mindenkinek a biztatást, és elnézést akinek nem írtam vissza, de nagyon magam alatt voltam....Bízom a csodában:-)))
Törpiri
Köszi))
Zsbb
Az nem baj)) Van nekem 50 feletti ismerősöm is,és küzd rendületlen a babáért)))
Hkzs
Persze. Akkor több marad a fagyasztóban.Ez tőletek függ,melyiket szeretnétek.
Van aki azt csinélja,ha nem sikerül,hogy stimusra felhasználja a tb slehetőségeket,és amikor még mindig nem jött össze,akkor fizet a fagyikért.
Lényegesen olcsóbb így,mert egy stimus lombikot ha magadnak fizetsz,olyan 6-800 ezer ft. Egy fagyis megy 100-azért nem mindegy.
De a követlező sikeres lesz!!! És marad a fagyiban tesóknak való bőven))
Én a lányt már ismerem ...kicsit félek a fiútól kuki dologtól.....
Plusz lányról mindenünk megvan:-)))
Davider
Hmarosan ti már tudni fogjátok,hogyki a kis lakó))
Mi még most sem..de nem is nagyon idegesít)) Azon szoktam mosolyogni,hogy mindenki a családban tiszta ideg,hogy vajon fiú e vagy lány??? Mi meg csak nevetünk,hogy nekünk az a lényeg,hogy nő szépen,és annyira mindegy,mi lesz...Ugyanolyan örömmel várjuk))
Zsbb
Hidd el,eljön a kis csomag hozzátok is,csak nem most akart((
Próbáljatok meg addig nem erre gondolni,sokat kirándulni,sétálni,barátokkal beszélgetni,és a következőre lelkileg teljesen megnyugodni.
Kitartáést!!!
Lányt szeretnénk mindenki:-))))
De a lényeg,hogy jól legyen:-)))