Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Hú, akkor ez tényleg rövid. Drukkolok neked!
Ezek szerint a 2 naponta ultrahang vizsgálat a hosszú protokollnál van? Vagy majd beültetés után lesz?
Szia Anami!
Igen csütörtöktól indult, jövő szerdn kell újra mennem uh-ra és vérvételre.
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni,h milyen eredmények tükèben alkalmazzàk lombiknál a rövid protokollt.
Szia!
Hol tartasz most? Csütörtökön indult a stimu?
sziasztok!
köszönjük az eddigi szurkolást, de még egy kicsit szeretnénk belőle...
5 petesejtből 4 sikerre jutott az 5.-en még dolgoznak...
elvileg szerdán teszik a helyére őket, de még a hétfő sincs kizárva. Ez mitől függ, hogy a 3. vagy az 5. nap?
Sziasztok Lányok!
Csütörtökön voltam a 2. napi uh-on. Reggel l/4 8-kor ott voltam, 3/4 12-kor hívtak be. Lombikbaba írását olvasva, inkább örülök, hogy várakoznom kellett, de Zekéhez kerültem, mint Újvárihoz. Annak ellenére, hogy nagyon sokan voltak Zeke nagyon kedves volt, pedig a vizsgáló és a műtő között szaladgált állandóan.Szerdán már lesz Szűcs, de addig aki megy hosszú várakozásra számítson.
Sziasztok Lányok!
Én is arra várok, hogy megjöjjön és kezdjük a második lombikot. Voltam Zekénél megbeszélni, hogy ne FET legyen, mert csak 1 embriónk van fagyasztva, hanem stimu, hamár kivártuk a 90 napot (FET-et inkább kifizetem, ne menjen el egy lehetőség az oepből). Mivel nem túl rendszeres a menszeszem, legutóbb 48 napra jött meg, azt mondta a doki, hogy ha a héten se jön meg, ad gyógyszert ami meghozza. Valakinek volt ilyen? Függ ettől, hogy milyen protokoll lesz majd? Vagy fogamzásgátlót ír fel és akkor long?
Nem, hanem különböző napokon. Általában 2-3 naposan van az első és 5 naposan +1 babácska.
Van olyan is, hogy 2+1 vagy 1+1.
Sima transzfernél is szinte mindig 2 babát kapsz vissza egyszerre. :)
Lányok!
Én még nagyon kezdő vagyok a témában!
Mit jelent a dupla transzfer,kettő babácskát tesznek egyből vissza?
Ne izgulj drága, ez pont amiatt van, hogy stresszelünk már ilyenkor. Nekem meg mikor mentem volna vissza abban a ciklusban 16 napra jött, így nem is mertem menni...
Ez a jobbik, hogy késik pár napot, de tuti nincs gond!
<3
Én is a bátortalanok táborát erősítettem. :)
Drukkolok nagyon! Várunk holnap a jó hírekkel! :)
Szia!
Nem tudod véletlenül, hogy a dupla transzfert megcsinálják kérésre is, vagy csak bizonyos esetekben, ha ők úgy látják, hogy szükséges. Friss embriókkal is csinálnak ilyet?
Aranyos vagy!
Annyit mondot, hogy holnap meglátjuk, és, hogy van mozgó..de a férjem nagyon izgul.
én pedig nyugtatom, és nagyon bízom, és érzem, hogy minden rendben lesz!
Értem..de mire eljöttetek csak tudták azért milyen lett a Férjed eredménye nem??csak mondták volna ha valami nem oké??
Én nagyon drukkolok Nektek..átérzem a várakozás minden ízét..Én /Mi alig aludtunk éjjel..((reggel meg nem tudtunk reggelizni,Nekem is pénteken volt a leszívás,szombaton reggel Konc hívott..)
elég rossz eredményekkel érkeztünk...
azért reméljük találtak mozgókat, és tudják használni.
Ebben még ugye nem volt biztos...
szuper hírek..)) oké lesz minden..
miért nem volt lelkes a biológus???
sziasztok!
ma voltunk leszíváson. én nagyon bátortalan voltam, és altatást kértem, de a szobában volt 2 bátor társ, ők alatatás nélkül voltak (láthatólag sokkal jobban viselték mint én...)
5 petesejtünk lett, és most megy a szurkolás...reméljük a férjemnél is minden jól ment, mert a biológus nem volt lelkes...
holnap minden kiderül...
Nálam még semmi..((((
jajj de kezdenék már..kicsit para vagyok ne legyen ciszta meg ilyesmi..
Jajj Drága!
nagyon sajnálom..((((