Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Örülök a jó híreknek csajok!!!
Mindenkinek drukkkkkk ezerrel!!
Hurrá, de jó, bár akkor nem együtt megyünk, de így ez a jobbik verzió! :)))
Jó pihit, rákészülést a nagy napra!
Már én is készülődök, mosás, takarítás, nagybevásárlás, hétfőtől úgyse csinálok semmi ilyesmit. :)
Sziasztok!
Aki a szentjánosba jár legyen kedves írjon nekem üzenetet lenne egy fontos kérdésem! Köszönöm!
sziasztok,
ma érdemes a BMC-be telefonálni vagy majd csak hétfőn? hsg-re szeretnék időpontot kérni. köszönöm!
Zsucili, Solsharm, köszi a válaszokat.
Okés, akkor, ha most minden okés, akkor csak egy érdeklődés marad :) Ha mégsem, akkor van esély a szeptemberi lombikra. :)
De jó! Nálam is ez volt, hogy 5-ből 5 beindult és az 5. napot javasolták beültire, kivéve, ha pénteken telefonálnak, hogy mégsem bírják addig. De nem telefonáltak. :)
Drukk a bébikéknek! :)
Hello Csajok,
most hívont Koncz doktor úr, meg is lepődtem.
szóval a 4 db petikéből mind a 4 db megtermékenyült.
azt mondta olyan szépen fejlődnek h érdemes elvinni 5 napig, így szerdán lenne a beülti.
de még hétfőn délelőtt hívnak hogy ha mégsem úgy fejlődnek ahogy remélte akkor meglesz hétfőn.
hát csajok akkor most izgulok hétfőig :)
aha, nekem az most volt az inszemek közben. :) még csak érdeklődöm, nem tudom a mostani inszem eredményét...még. majd holnap itthon, hétfőn meg a BMC-ben kiderül. :) csak gondolkodom, hogy elvileg jön a nyár.... hogy ilyenkor kezdik e a lombikot, vagy majd csak ősszel....?
Köszönöm a gyors válaszodat! :)
Sziasztok!
Lányok a sikertelen inszemek után kb. mennyi időn mulva szokták kezdeni a lombikot?
Köszi!
Olvasatlak benneteket. Szurkolok mindenkinek!
Klári, Kata, úgy drukkolok nektek!
Gyertek a hírekkel mihamarabb!
:)
Köszi!
Igen, persze beadhatod.
A két tű a nagy tű.
holnap már jól fog menni meglásd!
Beszúrás után, amikor egy kicsit visszaszívom és egy nagy buborék lesz benne, az nem baj? Attól beadhatom?
Köszi a bíztatást!
Felfelé tartod a fecsit és pöckölöd:-) Felmennek a bubik, légteleníts, és puffffff szúrj:-)
Apró légbuboréktól nem lesz baj nyugi!!!
Ügyes leszel meglásd, belejössz!
Minden egyes szúrás könnyebben fog menni.
Ezek nem hülye kérdések, logikus, hogy az elején parázunk:-)
Köszi, remélem holnap már jobban megy. Akkor ezek szerint nem nagy baj, ha egy kicsi kifolyik? És ha marad benne buborék, az bajt okozhat?
Bocsi a sok hülye kérdésért, tegnap még nem gondoltam, hogy ennyire bénázni fogok. A nővérke a BMC-ben olyan pikk-pakk megcsinálta, azt hittem könnyebb lesz.
Jajj, ez jó hír, már itt parázok, hogy most akkor mi lesz, már arra gondoltam, hogy a holnapit inkább beadatom az orvosi ügyeleten. :D
Ja, és a másik: amikor végre eljutottam odáig, hogy beszúrtam, és visszaszívtam egy kicsit , hogy nem jön-e vér, na akkor megint lett egy nagy buborék benne. Kihúztam és kezdődött újra az egész. Neked is volt ilyen? Köszi szépen!
Örülök a sikereknek csajok!! Izgulok értetek.
Jó kis csapat lennétek 3-an hétfőre!!:-)
Jó belőletek erőt meríteni!!
Erka! Én mindig úgy csináltam, hogy ne legyen bubis a szuri, hogy 2 tűt szúrtam a gumiba. Az egyik tűt teljesen lenyomtam az üveg aljára,ezen engedtem be a hígító folyadékot. A másik tűt a gumi alá szúrtam, épphogy átmenjen, így ezen keresztül távozik a levegő,- ez a levegőző tű.
A beadandó szuri pedig simán feloldódik. Aztán húzd ki a levegőző tűt, dönts meg az üveget szívd a fecsibe a cuccost. Párszor forgasd meg a fecsit óvatosan, így a levegő felkerül az elejére. Szépen pöcköld meg az ujjaddal a fecsit, az összes bubi felülre kerül, majd óvatosan légtelenítsd.
Mindig alulról szívd fel a folyadékot, döntsd meg az üveget. Ne fordíts meg, mert akkor gázosabb kiszívni.
nem oktatni akarlak, csak nekem így jött be:-)
Nyugi, menni fog, ne idegeskedj!!!
Lányok! A Menopur beadásánál nagy baj, ha egy kicsit sikerült "kilőnöm" a fecskendőből, amikor a buborékokat próbáltam kiküzdeni belőle? Így ugye egy kicsit kisebb adagot tudtam beszúrni. Vagy ez veletek is előfordult már?
Iszonyat, hogy még csak most kezdődött, de már képes vagyok agyon idegesíteni magam...