Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Anita anno én is 2 hónapot vártam a BMC-ben mire eljutottunk hozzá, szerintem érdemes elmenni a magánba, hátha meggyorsít valamit, feltéve ha sürgős!
Én ma megyek hozzá a magánba UH-ra, izgulok, 2 hete nem láttam manócskámat :)
Sziasztok!
Ma voltam a Bmc-ben! Férjemmel mentünk mintaadásra,nekem Febr.4-én lesz meg az átjárhatósági vizsgálatom,kértem időpontot konzultációra Szűcs dokihoz Márc.22!! :( Nagyon sokat kell várni!
Valaki tudja a doki magánrendelését hol tartja?
Segítségetek előre is köszönöm
Sziasztok lányok
11 ből 11 termékenyült meg :) Nagyon örülönk :)
Csütörtökön kell menni beültire 2 db mazsolát kapunk vissza.
Nem tudom min múlik hogy eltudják vinni 5 napig vagy sem.
A hölgy a telefonban kedves volt nagyon mondta a dolgokat de én a 11 nél leragadtam.
A crinon gélt ha jól értettem ne rakjam fel reggel , vigyem magamma ?
Nagyon izgulok a pocakom még fáljdogál ... remélem csütörtökig rendbe jön :)
Szia! Hát azért ez annyira nem egyszerű van egy protokoll rész amin át kell esned ha nem vagy kivizsgált és a leleteid nem idősek 1 évnél,
hogy orvoshoz kerülhess, Hormon vizsgálat,cytológia,uh, első vizsgálat illetve apa vizsgálata ( mintaadás) egyszer majd vérvétel és 4.hét múlva újra mintaadás! ha ezek megvannak aztán mehetsz dokihoz konzultációra! Ez van sajna :(
Nem a kedved akarom elvenni csak felkészítelek :)
Próbáld hívni őket,mindig aranyosak kedvesek! Vagy azóta sikerült időpontot kérni?
Nekem azt mondták,h egy jó Hcg 48tol kezdődik.
De remèljük,hogy sikerül megtartani ezt a kis picikét :)
Vissza kell menned vv-re?
Köszönöm szépen az infót! :)
Lombikosok!! Nagyon szorítok nektek!!!!!!!! <3
Persze megírom hogy hágy termékenyült meg :)
Még egy kérdés a dt úr azt mondta hogy ma már kezdjem adni a crinon gélt.
Elolvastam a betegtájékoztatót és ott az van hogy lehetőleg reggel . Ti mikor taktátok fel ?
szia, Én úgy tudom, hogy te döntöd el, hogy melyik dokihoz szeretnél menni, ahhoz kérsz időpontot, akihez szeretnél.
Fél 3-3 -ig vannak, ha jól tudom.
Sziasztok, első lombikomat csinálom, 11-én leszedték a petesejteket és 14-én 3 embriót helyeztek vissza.
Ma volt az első (14 nap utáni) vérvétel, a Béta hcg-m 33,7 IU/L, a doki szerint terhes vagyok, de szerinte ez elég alacsony, 60 % az esély..
Tud valaki valami biztatót mondani, hogy ez a béta HCG jónak számít e?
köszönöm
Sziasztok lányok
11 petesejt lett :) Holnap telefon hogy hány esett szerelembe.
Egy kérdés a dt úr irf el gyogyokat pl augmentint azt már ma kezdjem el?