Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Lassan mennem kell, de örülök, hogy találtam egy olyan oldalt, ahol megoszthatom másokkal a problémáimat és segítjük, támogatjuk egymást!
Legyetek jók!
További szép hétvégét Nektek! :)
Remélem még beszélgetünk majd egymással!
Mára szerintem ennyi!
Itthon van a párom (hétköznap az ország másik végében dogozik) foglalkozom vele is egy kicsit, nem is kicsit, sokat, mert hamar eltelik a hétvége és holnap este indul vissza.
Holnap újra itt!
Sziasztok! :)
Mi pedig Gyöngyös mellől, Atkárról járunk. Nem nagy távolság, 80 km, a buszjárat is jó, meg a Stadionoktól tök egyszerű az oda jutás. Ha autóval megyünk, akkor meg még egyszerűbb, bár a dugók miatt egyszerűbb tömegközlekedés. Volt már, hogy a kórház előtt 1 km-rel dugóba keveredtünk és így sikeresen elkéstünk, de rendesek voltak, mert így is megcsinálták a vizsgálatokat.
Ti mivel jártok?
Unokatesómék ide járnak és ők ajánlották.
Azért esett még rá a választásunk, mert itt minden vizsgálat, konzultáció ingyenes, csak a gyógyszerekért kell fizetni.
És ez sem egy utolsó szempont, a mai világban sajnos!
Szívesen, máskor is!
Ha tudok még valamiben segíteni, írj nyugodtan!
Szia!
Egyszer voltam a Skriba Eszter doktornőnél, elég furi volt, bár akkor ő volt egyedül a többi doki nem volt aznap, így lehet a sok munka miatt is, de úgy vizsgált, mintha futószalagon lennénk.
Aztán a Szűcs Zoltánnál voltunk, ő elég szimpatikus, valaki már írta, hogy nem sokat beszél, de a lényeget érthetően elmondja, és tényleg így van.
A Koncz doktor csak nagyon kevés "beteget" vállal, hozzá kerülni szinte lehetetlen.
A Zekét nem ismerem.
Az Újvári Elemér meg szerintem már csak vizsgálatokat csinál, meg az eddigi párokat látja el, újakat nem vállal.
Én szerintem maradok a Szűcs doktornál!
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Régen volt valaki ezen az oldalon.
Jön valaki jövő hét csütörtökön a BMC-be?
Én inzulin rezisztencia vizsgálatra megyek, elleszek ott egy darabig!
Szép hétvégét Mindenkinek!
heny, tényleg, azt hiszem mégis túl szőke vagyok, látod erre nem is gondoltam hogy előtte bemész az orvoshoz és íratsz papírt...:))
Túl vagyok a mai hosszú napon. A prolaktinom rosszabb let mint mielőtt szedtem volna a Bromo-t :( Így még holnap vagy holnapután újra megyek vérvételre a nagy laborba, mert ott másképp vizsgálják a prolaktint. Ébredést követően 1,5-2 órán belül meg kell lennie a vérvételnek. Úgyhogy reggel kelé oszt start.
Ettől függetlenül aug. végén kezdés, mától szedem a fogigátlót. És antagonista protokoll lesz. Legutóbb mikor ott voltam akkor még azt mondta long lesz.. Nem tudom mitől változhatott. Mától több bromot is kell szednem.
Nagyon furi érzés ám, kicsitel is kezdtem izgulni, hogy mostmár tényleg fog vmi történni, nem is akármi. Hát mégiscsak nagy dolog ez.És így csak 2 hét lesz a szuri :)Heny ti mikor kezdtek újra?
Persze, hogy anélkül nincs vérvétel. Majd előtte Zekével íratok:) Nála nincsenek sokan, s talán így beférek még az aznapi vérvételre... Semmi kedvem emiatt újra menni...
Velociraptor,
Szűcs Zoltán a teljes neve. Én csak a központi számokat tudom, amik a neten is vannak.
Köszi Gröti,
én is bromot szedek, ezért csinálják nekem is a vérvételt. Szerencsére nem volt magas, úgyhogy bízom benne ez legalább rendben lesz. Én eddig mindig csak Szűcsnél voltam,úgyhogy holnap nála újra:) Majd beszámolok. Nekem van egy kis papírom amin rajta van, hogy prolaktinhoz kell a vérvétel. Nem tudom anélkül egyáltalán vesznek-e vért tőled.
Sziasztok!
Szűcs Dokinak,mi a teljes neve. Tud valaki emailt vagy telefont?