Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
8év...ebből 4év próbálkozás,találgatózás és 4év lombik.
Közben 43éves lettem---ez van:)
Nagyon kedves vagy...:)
Én is remélem,mert ez lesz az utolsó...
Szia!
Nálunk a tanácstalanság miatt...egyébként ÉN javasoltam magamnak(mert nincs megtapadás)és megcsináltattuk mindkettőnknek a genetikát+férjnek az y mikrodeléciós genetikát(ez mutatja meg,hogy egészségesek-e genetikailag a spermák),kizárva,hogy emiatt nincs terhesség...
Valszeg nálam az NK sejtaktivitás a gebasz...erre lipidet!clexane 0,4+prednisolon a /talán/megoldás...
Szia,
A Prolutex olajalapú injekció,így ha lassan beadtad utána pár percig jól meg kell dörzsölni a beadás helyét,hogy az a nagy göb ne maradjon ott.
Nekem is az egyik lány segített és azóta szinte semmi gondom vele.
Próbáld ki így😉
Medrolt nem szedtem,de azt tudom,hogy szoktak szedni mellé Kálium-R-t és a Venter granulátum pedig segít az általa okozott gyomorproblémákon.
Linda
Sziasztok!
Medrolos kérdésem lenne ismét.
Lehet ettől étvágytalanság és nagyon enyhe hányinger vagy ez a terhesség jele?
Mostmár egy hete szúrom a clexane-t és a proultex-et. Az első nap tapasztalata után azt hittem, hogy a Clexane a durva és a prolutex sima liba. Hát már nem így gondolom. A prolutex borzasztó, mert képes becsomósodni, akár mennyire is óvatos vagyok vele. A clexane-t már úgy szúrom, hogy gyakorlatilag nem fáj és kutya bajom sincs tőle, de a prolutexnél olyan"megsebeztek" érzésem van és kellemetlen érzés még másnap is a helye. Őrület.
Sajnos ezek fizetősek---
Mi a kariotipizálást az Istenhegyiben csináltattuk,az Nk-t pedig a Podmaniczky utcában.
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Második lombikunkbat most kezdtük Az elsőnél augusztusvan volt a petesejt leszívás alatatásban. Akkor kértek EKG-t,most ujra a leszivásnál tartunk,ami szintén altatásban lesz. Újra kell csináltatom az EKG-t vagy elfogadják azt amit akkor leadtunk? Tudja esetleg valaki? Mert a dokim nemmondtaKöszönöm.
Igen, eleg faja :).
Amugy nem tudom, nekem nem volt szukseg plusz vizsgalatokra, de talan mas valaki tud erre valaszolni. A lenyeg, hogy nem flegma, nem rossz orvos Zeke dr.
Dorci, kariotipizálást G1 intézetben, nem kell időpontot kérni, NK funkcio, Th1 Th2 arány Synlab Podmaniczky utcai laborjában, időpontot kell kérni rá.
Katyus, én Szűcshöz járok, 40 feletti vagyok. Siker történeünk még nincs sajnos, ennek ellenére elégedett vagyok vele. Érthetően magyaráz, ha lehet bevon a döntésbe, alapos. Megmond mindent feketén fehéren, nem szépíti a dolgokat ami néha fájó lehet. De jó szakember én bízok benne.
Bébibogyó a fentiek alapján én ajánlom neked Szűcs dokit.
Egyébként a BMC-ben sem javasolnak nagyon plusz vizsgálatokat, bár most nekem pont Szűcs írt elő egy csomó pluszt, de pl. NK funkció, IR vizsgálat még mindig nincs benne. De nem baj, ezeket tudom én hogy kell. (Csak jutnék már el oda, hogy NK funciót tudjak nézetni.)
A férfi részről is csináltassátok meg a kariotipizálást(mi még férjnek az y-mikrodeléciót is kértük).Az Nk funkciót én is megcsináltattam(nincs vizsgálat,amit nem)és kiderült,hogy nekem itt van a gebasz...majd immunológus és megkaptam a lombikra a kezelést.
Elég összetett ez az egész...vagyunk itt páran,akik "mesterfokon" vágjuk a vizsgálatokat,hogy mi kellene hogy legyen a "lombikprotokoll" része,hogy ezek nélkül nem volna szabad elindulni,mert sok felesleges sírást,pénzt,időt megtudnánk spórolni...
Na,ezért utáltam meg a Kaálit...figyi, és odamentem okt.29-én,adott a doki egy magándoki névkártyáját,csináltassam meg a méhtükrözést(60.000ft),3.napi vv.,anti bigyógyógyszer,21.napi nem volt,mert 20napi már gyogyót szedtem...a prolaktinom az egekben, és egy "AKCIÓS"fizetősbe "belenyomott"(igaz,mi mondtuk,de kiderült számomra,hogy ez azért nem olyan egyszerű)....sodródtunk---nov. végén indult a stimu - persze leszarva a rossz értéket - ET.,persze negatív teszt---
Én kis naív azt gondoltam,hogy egy meddőségi intézményben majd kiderítjük,hogy miért nem esek teherbe....egy nagy büdös lóf-szt,ez csak a pénzről szól...és nem azért mondom,mert nem sikerült,hanem ez a kőkemény valóság.
Annyi sz-ron keresztülmentem,hogy totál másként csinálnám az egészet.Teljes kivizsgálás női és férfi oldalról...genetika-immunológia-hormonok-sperma-lapar-méhtükrözés-endometrium frissítés!!!!...és ezek után csak a lombik:)
Szia,
En Zeke Drnal voltam, alapos, erthetoen magyaraz es erti a viccet :), szerintem jo es normalis orvos, en tudom ajanlani.