Akik 2012-ben szülni szeretnének:) (beszélgetés)
Aida, 20 perc??? Jézusom. És indították, vagy hogyhogy már bent voltál a kórházban?
Nekem a kisfiam elég gyorsan jött (hittem én eddig :D), az első halovány fájástól kb 5 óra múlva, de mire rászántam magam és bementünk a kórházba, addigra már olyan kevés idő volt, hogy tolhattam is (semmi fájdalomcsillapításra, előkeszítésre nem volt idő).
Ezért félek, hogy a második majd még gyorsabban jön, és megszületik otthon a szőnyegen vagy ilyesmi...ááá
Nekem ma elvileg a 8. nap van pé után, de még mindig nem hiszem el a hőmérsékletgörbének, mert egyrészt olyan halovány az emelkedés, másrészt semmi jele nem volt, előző hónapban meg nagyon fájt a mellbimbóm pé-kor.
Amúgy is mindig olyan alacsony a hőmérsékletem, a ciklus elején csak 35.9 körül, pé után (ha van) pedig csak 36.4-36.5. Ebben a hónapban 35.6 is volt, lassan kihűlök.
Bébikéért mindent!!!:))
Én azért örülök,hogy megmaradt a babucitok:)
Vigyázzatok rá nagyon:)Élni akar nagyon:))
Igenis értettem (koz)MAMI!!!!:))) Neeee bántsssáááá légyszi!!!:)))
Amúgy köszi lányok,igyekszem sokat pihenni és feküdni.
jujj szegénykém,nem lehetett kellems :S
a lényeg hogy a babával minden rendben :) pihenj sokat nem lesz baj:)
Manócska, egyre gyanúsabb vagy nekem! :)) Petefészek szúrka, ciciérzékenység. Hm....:) Persze a mensit meg a peteérést is szokták ilyen tünetek kísérni, de ha neked ez feltűnt, mert eltért a megszokotttól, az elég gyanús! :))
Niki, amúgy miattad tértem vissza egy pillantara.
Verd ki a fejedből, hogy mert átlépted a 3 ikszet, már gond lesz a teherbeeséssel. Neeeem . :)
Én a fiammal 32, most meg 34 évesen lettem terhes elsőre! Szóval nem kizáró ok!;)
Csak pozitívan!;)
Na sziasztok!
sziasztok csajök:) kivel miújság?tünetek?
Én ma reggel arra ébredtem hogy borzasztóan fájnak a melelim,mintha valami izomláz lenne benne vagy én nem is tudom,sosem éreztem még ilyet:S ha hozzáérek már ugy fáj hogy sikitani tudnék,nem tudom mi lehet ez,eddig alig fájtak :/ Reméljük nem a mensi előjele,dehát ennyire még sosem fájt.
puszi mindenkinek:)
Régen ketté lehetett, de már olyan vékonyra csinálják, hogy lehetetlen elvágni sajnos. De már olyan olcsón hozzá lehet jutni, felesleges vagdosni szerintem. ;)
Kaptál Nikitől emailcímet? mert én is tudok ajánlani valakit, aki a 10-es teszteket 75ft -ért adja. LH és HCG tesztet egyaránt.
jó lesz az Elevit is szerintem, csak mikor majd babás leszel, a emibion azért jobb, mert több benne a folsav, ami az első 12 hétben a baba téglája úgymond. Aztán a 12. hét után, ha elfogy az Elevit, akkor szeded tovább az Elevitet. Mondjuk nekem meg Gravidám maradt az első fiam után és azt szedtem be, csak szedtem mellé folsavat külön. A variációk száma végtelen. :)
Amúgy az Elevit meg a Femibion nem egyforma, pl. A vitamin nincs a Femibionba és nem véletlenül.
Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen a hónap! ;)
Egy kicsit L aztán később nem úsztok meg:D
Elmegyek bevásárolni főzők férj uram kedvencét pizzát tengeri herketyűkkel ő nagyon szereti.Én maradok az egyéb husis pizzánál:D
Én azt remélem ezt a részét te kihagyod:)
Én már régen túl vagyok azon,hogy álmodozzak ,hogy előbb 1 fiú aztán egy kislány a történtek után csak jöjjön:)