Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D (beszélgetés)
Még bármi lehet, vkinek csak 1 hét múlva jelezte ki a poz.
Most nekem is izgulós hét , péntekre nem várom.
:-)
Esély mindig van!Amíg meg nem jön,bár sokaknak még azután is.Ezért jó módszer a hőmérőzés...bár én is abbahagytam.Mert ott,ha leesik a hő,egyértelműen nincsen baba.
Azt neked kell tudni,h ilyen hasgörcsöd szokott-e lenni mensi előtt,vagy ez más...bár azt hiszem,akkor sincsen tuti magyarázat!
mindenesetre drukkolok!!!:-)
Egyébként sziasztok.
aida drukkolok,hogy ne jöjjön meg. Tegnap kellett volna igaz? Na hátha,hátha.....
Szia!
Mi már 2 éve szeretnénk egy kisbabát ,sajnos kétszer elvetéltem. De megtalálták az okát ennek a két tragédiának. Ugyhogy nagyon bízom benne,hogy végre sikerül és hamarosan anyuka leszek. Ovu tesztet használtam és kétnaponta együtt voltunk remélem sikeresen!
A teherbe eséssel nem volt bajom idáig sem, ugyhogy az igazi aggódás nállam csak a pozitív teszt után fog elkezdődni!
halihó!
Na, kaptam időpontot péntekre, ebédszünetben kiugrok, hogy megkukkantsák a petécskéimet (remélem legalábbis, hogy lesz peteérés):)
Szia!
NIncs még babánk. Júl 26-án lesz két éve, hogy összeházasodtunk a férjemmel. Május 01-től szedem az elevitet és jún volt az első próbálkozós hónapunk, de sajnos sikertelenül. Bízom benne, hogy ez a hónap szerencsésebb, hiszen a múlt héten vasárnap ünnepeltem a szülinapomat is és remélem a hónap végén egy apró tündérkének is élete első napocskáiról a visszajelzést meg fogom kapni egy POZITÍV tesztecske képében:)
Előző hónapban használtam ovu tesztet is, elég sokáig pozitívat mutatott és a legerősebbnek vélt napon is együtt voltunk, de nem hozott eredményt. Ebben a hónapban nem vettem semmilyen tesztet,sem ovusat, sem pedig terhességit. Így talán könnyebb kicsit legyőzni a kíváncsiságomat és nem csinálok idő nap előtt próbatesztelést, hogy hátha összejött már ...
És te mióta próbálkozol a pároddal? Esetleg bevetettetek valami segítséget? Gondolok itt teákra, ovutasztre, hőmérőzésre stb.
Sziasztok szép napot mindenkinek!!
Tök jó hogy ma már nincs 40 fok,csak 30...
Szia!
Akkor egyszerre fog kiderülni nállunk,hogy van-e baba a pocakban. Nekem 30.-a körül lenne újra menstruációm, de bízom benne,hogy ez elmarad! :)
Ovulációs teszt alapján már túlvagyok a peteérésen ugyhogy mostmár csak várni kell ,hogy sikerüljön!
Ez az első próbálkozós hónapotok? Van már gyereked?
SZiasztok! Újra itt vagyok. Jól eltűntem egy időre, de a munkahelyemen ablakcsere volt és a kolléganőm gépét meg nem tudtam netezésre használni.
ALig győztelek visszaolvasgatni titeket.
De amint látom, még senki nem írt az elmúlt napokban babásodásról:(
Nekem is utoljára júl 04-én volt meg, tehát olyan júl 30 körülre nem várom, mivel általában 28 naposak a ciklusaim. AMióta eltűntem, nem sok minden változott velem kapcsolatban. Folyamatosan próbálkozunk, kisebb nagyobb alhasi szúrkálások, derékfájás, fejfájás, kb. két egymást követő nap reggel hányingerrel ébredés volt az elmúlt egy hétben. De mivel most vagyok félidőben, ezek lehettek a peteérés jelei is :) Két hét múlva kiderül :)
Sziasztok!
Lehet csatlakozni hozzátok?
Mi augusztustól próbálkozunk a babával.
Nekünk ő lenne a harmadik. Valami őrült ötlettől vezérelve nagyon vágyunk még egy babára.
Szép napot mindenkinek!
szombaton indulunk
puszi jó éjt
régen volt már ilyen
az 50-es években
de tudod akkor mindent lehetett
az hát undorító az egész
ilyet
1. a gyerek nem korhoz kötött
2. hanem a mai világban inkább az anyagiak diktálnak...
3. ha papírom van róla, h "nem megy a dolog" örülök, ha ezt fel tudom dolgozni, h soha nem szülhetek gyereket, és akkor jön ezzel a marhasággal..UNDORÍTÓ!
Nekem jó pár ismerőseim vannak, akik még mindig nem tehetik meg, h bevállaljanak egy gyereket, hisz albérletre nem szülnek, ami érthető, ettől ő már gonosz, h nem gyarapítja kishazánk lakosságát??? Nonsense, hallod! :((( De szerintem ilyet is csak nálunk vezethetnek be az "okosok"...nem adó kell ide, hanem sortűz nekik...vazze! :))
azt hiszem, hogy mdf es
de tényleg mindegy
egy kutya a bagázs
én még eddig 24 évet olvastam
de akkor lehet már felemelték
nem értem
ez igazságtalanság
reggel 7-ig melózik... :(
MOst olvasgatok uténa én is, tehát 35 kor felett fizessek? ez hányinger! :((((
nem is hallottál róla?
na igen
ez van most
ezt akarják
párod mikor ér haza?
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-)
- Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk!
- PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni