Aki tudja, hogy nincs pé.-e, le tudná írni annak mik a tünetei? (mensi kezdete, kinézete?görcsök?...stb) (tudásbázis)
Szia.
Nekem is ilyen a menstruációm.
Ezt ma akartam megérdeklődni, hogy ez a baj-e, de szerintem az a normális, amikor rendesen menstruál valaki, barnázós napok nélkül.
Lassan 1 hete fájdogál a hasam alja, a petefészkek iránt, ezért mentem orvoshoz, de sajnos ebben a hónapban szabadságon van.
Úgyhogy nemtudtam meg semmit.
És sajnos én sem tudom, hogy van-e peteérésem. Sosem vettem észre tünetet, ettől az évtől hagytam el a fogamzásgátlót.
Úgyhogy érdeklődve figyelem magam. Én pont hétfőn vettem lh tesztet, de szerintem csak azért vettem ,mert a hétvégén eléggé felhúztam magam, hogy megjött, így elemnetem egy DM-be, ahol 2800 ft-ért volt. Nemtudom, hogy kipróbálom-e ebben a hónapban.
Ha mégis, akkor majd beszámolok róla.
És remélem aki babát szeretne, azoknak összejön.
Majd írd meg priviben.
Lányok! Én is eltettem magamat holnapra. Jó éjt!
Jó éjszakát tamo!
Nekem is le kéne feküdnöm én is korán kelek sajnos:(
Nekem muszály lefeküdnöm,mert nagyon gyorsan itt van a 4 óra :(
Ha valakinek eszébe jut még valami írjon továbbra is örömmel várunk mindenkit,aki tud segíteni, vagy segítségre szorul mint mi. :)
Jóéjt lányok :)
További ajánlott fórumok:
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?
- Mennyire adtok a kinézetetekre?
- Meg tudom változtatni a portál kinézetét?
- Miért csúfol mindig az apám a kinézetemmel?
- A keratinos póthajam leszedése után rengeteg hajam kihullott... =( Szerintetek mit csináljak, hogy mihamarabb visszakapjam a régi kinézetem?
- Hogy lehet a Facebook oldalam kinézetét visszaállítani?